Beyler Fruit Ninja Skorları...

Sponsorlu Bağlantılar

keypeks

keypeks

Üye
Daha yeni başladım clasic de 250 deyim çalışıyorum, Arcade mode da 569 yaptım ama arcade daha güzel gibi geldi bana :)

boogeymanoe

Üye

man20

man20

Üye
arkadaşlar arcade mode'da nasıl 700-1000 puan yapıosunuz? ben en fazla 512 yaptım arcade mode'da. oyun bittikten sora extra puan geliyorya orda hep 20-20-25 filan verio daha üstünü hiç görmedim. onun yüksek gelmesi için ne yapmamız lazım?

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar arcade mode'da nasıl 700-1000 puan yapıosunuz? ben en fazla 512 yaptım arcade mode'da. oyun bittikten sora extra puan geliyorya orda hep 20-20-25 filan verio daha üstünü hiç görmedim. onun yüksek gelmesi için ne yapmamız lazım?

ard arda bir sürü combo yapman lazım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yapıom hep 3'lü 5'li vuruom. arada mecburen tekli vuruom bomba olduğu için. bi türlü 512'yi geçemedim :)

arcade modda gelen muzlardan bahsediyor arkadaş üçü birden gelince rekorunu arttırabilirsin tabi iki üç defa gelmesi lazım biraz zaman harcarsan arada bir denk geliyor

pRime.

pRime.

Üye
arcade modda gelen muzlardan bahsediyor arkadaş üçü birden gelince rekorunu arttırabilirsin tabi iki üç defa gelmesi lazım biraz zaman harcarsan arada bir denk geliyor

sadece muzlardan söz etmiyorum ikisini bir arada kullanmak lazım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Classicde 266 oldum. Arcade oynamıyorum

Heil__

Üye
su an 867 . Onuda bugun yaptım.. Hergun kırıyorum 1 haftaya kalmaz 1000 i gecerim :)

pRime.

pRime.

Üye
normal modda 421 yaptım ama tekrar tekrar oynamak çok zoruma gidiyor normal modu. aynı şekilde atıp duruyor meyveyi. :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
İphonumda classic modda 615 yaptım.
Yine ipadda classic modda 745 yaptım.

Sanırsam boyutları yüzünden :ehe

N8 de ise 255 yaptım :ağlarım:

PriZm

PriZm

Üye
normal modda 421 yaptım ama tekrar tekrar oynamak çok zoruma gidiyor normal modu. aynı şekilde atıp duruyor meyveyi. :D

aynen bende ezberledim artık.örnek ilk bomba 5. turda geliyor :D:ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.
yaren_dede

yaren_dede

Üye

aynen bende ezberledim artık.örnek ilk bomba 5. turda geliyor :D:ehe

değişik olanı versiyonu oynuyorsaniz gelen beyaz muzu kesmeyin keserseniz tek tek atar meyvaları yani kesmemeniz gerek beyaz muzu
1.5 dakikalık bölümdede mavi muzu keserseniz skor duruyor

----------Eklendi @ 22:35:24 ---------- Yazıldı @ 22:31:49 ----------

değişik olanı versiyonu oynuyorsaniz
gelen beyaz muzu kesmeyin keserseniz
tek tek atar meyvaları yani
kesmemeniz gerek beyaz muzu
1.5 dakikalık bölümdede mavi muzu
keserseniz skor duruyor

mc-fırtına

Üye
Yemin EDERİMKİ REKORUM 1600 KÜSÜR EVET 1600 KÜSÜR FAKAT TELEFONUUMU SATTIĞIM İÇİN ŞUAN SS GÖNDEREMİYORUM :((

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beyler siz ne 500ünden 750sinden bahsediyorsunuz..ben 200lere zor geldim versiyonda..

deadlydesire

deadlydesire

Üye

yeterlidir umarım :)

tahaberkan53

Üye
arkafaslar bu 29000 civarı yapan arkadas yeni versiyon fruit nınja oynamıs .oyun kategorısınde bulabılırsınıZ . Yani o puanı yapmak zor 9 yasnda kardesım 25000 yaptı :)

----------Eklendi @ 18:43:06 ---------- Yazıldı @ 18:42:10 ----------

*zor degil

efeler12

efeler12

Üye
hileli moddan atmayın orj fruit ninjada 5000 üstünde yapan yok ben 858 yaptım en yüksek

Üst Alt