şifre engelleme win7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
şifre engelleme win7
arkadaşlar win7 laptobum var ve bilgisayarıma kimsenın şifre koymasını istemyorum şifre konulunc bulamıyorum ve tamırcıye 10 tl verıyorum nasıl engelleyebilirim şifre koymayı şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bilgisayar senin değilmi arkadaşım kim koyuyor şifreyi ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar benım ama kuzenlerım ben yokken kurcalıyor engel olamıyorum nasıl engelleyebilrim sıfre koymayı

spy ghost

spy ghost

Üye
Ya madem öyle bir eleman var elimizde sende bir flsah diske parola sıfırlama diski oluştur şifre varsa tak flashı sıfırla kendin şifreni koy

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bios tan şifre koymanı tavsiye ederim. Hem Bios, hem HDD için koyabilirsin, tabi ki notebook'undaki bios'un kapsamına bağlı. :oke:
Genelde son dönem notebook bioslarında HDD şifreleme de mevcut.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
peki biosu şifreledim sorun kalmadı ve 1 tanede şifre sıfırlama diski yaptım artık sorun kalmadı ;D

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Re13eL

Re13eL

Üye
Şifreledin ama o şifreleri bir yere yaz ve bir yerde sakla ne olur ne olmaz şifreyi unutursun bir de onun için dert yanarsın. :)

spy ghost

spy ghost

Üye
Şifreledin ama o şifreleri bir yere yaz ve bir yerde sakla ne olur ne olmaz şifreyi unutursun bir de onun için dert yanarsın. :)
:) txt dosyası felan yapma yoksa kaybedersin benim geçmişte yaptığım gibi :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...