Görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Görüşleriniz?
Merhaba öncelikle herkese iyi geceler iyi forumlar.Arkadaşlar bir konuda sizden görüşlerinizi bekliyorum.Konu öğrencilere yönelik hayata geçirdiğim bir proje kısa bir süre önce 2 yıldır üzerinde calistigim öğrencilere özel sosyal paylaşım sitesini hayata geçirdim.Site hakında hergün görüş alıyorum ama ogrencilerden değil Facebook kullanıcılarından.Onlar siteyi güzel bulduklarını fakat öğrencilere özel değil de genel olmasını istediklerini belirtiyor.Bende buradaki görüşlere göre bir karar alacagim lütfen inceleyip görüşünüzü yazın.

Bilgisayar için:http://lise-defteri.com

Mobil Site:http://m.lise-defteri.com

Teşekkür ederim.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
mobilden kayıt yapılmiyor mu?

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba mobil sitede altta daha fazla özellik linki var oraya tıklayın gelişmiş mobil site açılacak oradan kayıt olabilirsiniz.Eğer gelişmiş sitede sorun yaşarsanız yine aynı alanda sistem sana sorun mu yaşıyorsun diye soracak oradan tekrar normal siteye geçiş yapabilirsiniz.Bir nevi facebook ta olduğu gibi tabi biz daha acemiyiz o başka :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Merhaba mobil sitede altta daha fazla özellik linki var oraya tıklayın gelişmiş mobil site açılacak oradan kayıt olabilirsiniz.Eğer gelişmiş sitede sorun yaşarsanız yine aynı alanda sistem sana sorun mu yaşıyorsun diye soracak oradan tekrar normal siteye geçiş yapabilirsiniz.Bir nevi facebook ta olduğu gibi tabi biz daha acemiyiz o başka :)

yardımlarınız için teşekkür ederim

viktoreznov

viktoreznov

Üye
sitenizin geneli güzel. yalnız eksikleri de yok değil:
1. temanızı biraz daha güzelleştirin ve zenginleştirin
2. genel yayını kişisel yanının üstüne alın yani en üste
3. kayıt olurken avatarımızı hemen seçelim. bir daha avatar ile uğraşmayalım.

şimdilik başka önerim yok. sitenize harika denebilir. ama facebookla yarışmak istiyorsanız daha çok yolunuz var. bu kasvetli yolda size başarılar dilerim. :D

enkazcı

Üye
helal olsun arkadaşım yemin ediyorum hep böyle site yapmak istedim ama olmadı çok teşekkürler benimde sitem

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
sitenizin geneli güzel. yalnız eksikleri de yok değil:
1. temanızı biraz daha güzelleştirin ve zenginleştirin
2. genel yayını kişisel yanının üstüne alın yani en üste
3. kayıt olurken avatarımızı hemen seçelim. bir daha avatar ile uğraşmayalım.

şimdilik başka önerim yok. sitenize harika denebilir. ama facebookla yarışmak istiyorsanız daha çok yolunuz var. bu kasvetli yolda size başarılar dilerim. :D

Çok teşekkür ederim hocam hepsini yaparım da...Da sı var işte tek kişi olduğum için zor oluyor :D Gençlere gelin beraber yazılım hazırlayalım diyorum hepsi kaçıyor :D Bu yolda ilerlemek için birilerinin canını yakmak gerekiyor çünkü piyasada warez script kullanan bir sürü site var emek vererek iş yapanların önünü kapatıyorlar malesef :) Facebook konusuna gelince :) aynısı kurarım 3 ayımı alır ama Türkiye de öyle bir sistemi kaldıracak host şirketi yok site büyür 5.000 olur 10.000 olur ondan sonra host şirketi der benden bu kadar bütün emeklerin boşa gider :D

----------Eklendi @ 00:38:20 ---------- Yazıldı @ 00:34:56 ----------

helal olsun arkadaşım yemin ediyorum hep böyle site yapmak istedim ama olmadı çok teşekkürler benimde sitem

Çok teşekkür ederim hocam inan ki yaparsın inan bana yeterki sağlam bir ekibin olsun ben tek basıma olduğum için yetersiz kalıyorum :D

enkazcı

Üye
Çok teşekkür ederim hocam hepsini yaparım da...Da sı var işte tek kişi olduğum için zor oluyor :D Gençlere gelin beraber yazılım hazırlayalım diyorum hepsi kaçıyor :D Bu yolda ilerlemek için birilerinin canını yakmak gerekiyor çünkü piyasada warez script kullanan bir sürü site var emek vererek iş yapanların önünü kapatıyorlar malesef :) Facebook konusuna gelince :) aynısı kurarım 3 ayımı alır ama Türkiye de öyle bir sistemi kaldıracak host şirketi yok site büyür 5.000 olur 10.000 olur ondan sonra host şirketi der benden bu kadar bütün emeklerin boşa gider :D

----------Eklendi @ 00:38:20 ---------- Yazıldı @ 00:34:56 ----------

Çok teşekkür ederim hocam inan ki yaparsın inan bana yeterki sağlam bir ekibin olsun ben tek basıma olduğum için yetersiz kalıyorum :D

hocam ben tek html kullanmasını biliyorum.fakat hazır kodları düzenleyebiliyorum :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi

enkazcı

Üye
Hocam ne güzel işte birşeyler yapmak insana mutluluk verir :D PHP ile aran nasıl ?
hocam oraları hiç karıştırmayın bir kere bile bakmadım :d:
ben daha çok photoshop ve html takılıom java,asp,css nedir bilmem :d: css baktım hesap makinesi kodu vardı nette yaptım ama hiç bir şey olmadı :d:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
hocam oraları hiç karıştırmayın bir kere bile bakmadım :d:
ben daha çok photoshop ve html takılıom java,asp,css nedir bilmem :d: css baktım hesap makinesi kodu vardı nette yaptım ama hiç bir şey olmadı :d:

html ile güzel şeyler yapabilirsin ama php ile hem güzel.hem becerikli sistemler kurabilirsin :) Asp ye hiç bulaşma zaman kaybı olur php candır :)

enkazcı

Üye
html ile güzel şeyler yapabilirsin ama php ile hem güzel.hem becerikli sistemler kurabilirsin :) Asp ye hiç bulaşma zaman kaybı olur php candır :)
ya yazın uğraşayımda ne kadar zamanımı alır öğrenmek

enkazcı

Üye
Severek yaparım diyorsan pek zaman almaz ama sevmezsen yıllarca uğraşsanda olmaz :)
photoshopa sevmeden başlamıştım ama şimdi çok seviyorum ve normal kullanıyorum
php yazın başlayacağım sizde yardımcı olursunuz demi :hmmm

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki elimden geleni vakit buldukça yaparım.Turizm'de çalışıyorum o yüzden yazın vakit buldukça :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Düşünce güzel. Üşenip yeni üyelik almadım. Azimle tüküren taşı deler hesabı. Sabır ve özveriyle güzel şeyler çıkabilir buradan. Bir başka arkadaşın da dediği gibi domaini lise olarak değil de üniye kadar genişletebilirdiniz. Böylece daha kapsamlı bir ağ kurmuş olurdunuz. Bu durumda domain '' ogrencidefteri,ogrenciyiz.com, vs. gibi değişebilir

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Düşünce güzel. Üşenip yeni üyelik almadım. Azimle tüküren taşı deler hesabı. Sabır ve özveriyle güzel şeyler çıkabilir buradan. Bir başka arkadaşın da dediği gibi domaini lise olarak değil de üniye kadar genişletebilirdiniz. Böylece daha kapsamlı bir ağ kurmuş olurdunuz. Bu durumda domain '' ogrencidefteri,ogrenciyiz.com, vs. gibi değişebilir

Hocam gorusleriniz için çok teşekkür ederim isim konusunda bende düşünüyorum ama henüz akılda kalıcı çekici bir isim bulamadım.Birde bu sitede şunu amaçlıyorum biliyorsunuz facebook un üyelere desteği çok iyi değil mail atiyoruz aylar sonra cevap geliyor.Ben örneğin Istanbullu üyeleri ıstanbullu arkadaşlar yönetsin isterim ve bu şekilde 81 ile yayılsın insanlara güler yüz ve özgür bir ortam sağlamak ilk amaç.

----------Eklendi @ 20:10:13 ---------- Yazıldı @ 20:08:53 ----------

çok teşekkürler hocam 3 ay yaz tatilinde tamamıyla öğrenebilirmiyim

Sen yaparsın hocam sende azim var :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Hocam gorusleriniz için çok teşekkür ederim isim konusunda bende düşünüyorum ama henüz akılda kalıcı çekici bir isim bulamadım.Birde bu sitede şunu amaçlıyorum biliyorsunuz facebook un üyelere desteği çok iyi değil mail atiyoruz aylar sonra cevap geliyor.Ben örneğin Istanbullu üyeleri ıstanbullu arkadaşlar yönetsin isterim ve bu şekilde 81 ile yayılsın insanlara güler yüz ve özgür bir ortam sağlamak ilk amaç.

çok güzel fikir. valla helal olsun :oke:

bu arada Konya'yı ben alabilirim :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...