Android için Temple Run 27 Mart’ta Ücretsiz Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Android için Temple Run 27 Mart’ta Ücretsiz Geliyor!
Ağustos 2011′de Apple’in iOS platformu için yayınlanan Temple RunAndroid cihazlarına geliyor! Imangı Studios, yaptığı resmi açıklamayla bağımlılık yapan popüler oyunlarının 27 Mart’ta ücretsiz olarak dağıtılacağını müjdeledi.
App Store’da Ocak 2012′nin en çok hasılat elde eden ve en iyi ücretsiz uygulama seçilen Temple Run, uzun süredir Android için bekleniyordu. Sonsuz oyun yapısıyla iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından yaklaşık 6 ayda 40 Milyon kez indirilen içeriği kurabilmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Fakat oyun içi para paketleri satın alınabiliyor.
7 farklı karakterden birini seçerek tapınağı koruyan kötü maymunlardan kaçmanız gerekiyor. Seviye atladıkça karşınıza çıkan engelleri aşabilmek için çeşitli güçler kullanabileceksiniz.
Android için Temple Run’ın çıkış tarihini hevesli ve destekleyici tutkunlarıyla paylaşmaktan büyük heyecan duyduklarını belirten Imangi Studios’un kurucularından Keith Shepherd, daha fazla mobil cihaza ulaşıp, aynı bağımlılığı ve tempolu oynanışı yeni oyunculara da sunmayı umut ettiklerini ifade etti.
Temple Run’ın geniş oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
[video=youtube;cJwkboCnzKE]http://www.youtube.com/watch?v=cJwkboCnzKE&feature=player_embedded#![/video]

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gördüm face sayfasında adam haklı bide o kadar bekliyecezmi şubat demişlerdi martın sonu diyolar ya

ozgur_473

Üye
aynen subatin basnda subat ortasinda indirilmeye baslancak diolardi mart basinda mart sonunda indirilmeye baslancak diolar

Türe

Türe

Üye
sıkıyo bir süre sonra

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
running fred oynuyom çıkana kadar

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
ama oyun güzel..ben yeni haberdar oldum böyle bi oyundan.. şahsım adına konuşuyorum mart sonuna kadar bekleyebilirim =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...