cem532
Üye
abe olmuyor orjınaş lazım benım 8500t
abe kesınnnnn ve netttt s8500t yazıyor bende baktım abe hata ben araştirma yaptım var S8500TDVJE2 bana bu surum lazım sende bak
abe senın verdıyın WAVE S8500 BADA 1.0.2 Orjinal Firmware Dönüş surume yukledım ama yuklemden once S8500TDVJE3 buna ben zer bır firmware attım oldu senın kının ıcıne ustune bır de daha once sıte başkalarıda var
http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/s8500t-acil-489215.html
abe orjınalı buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızama bır turlu bulamadım
google s8500t firmware yaz abe sana zahmet lın bulsan soyle ıngılızcem ıyı deyıl
abe kesın 8500t orjınal yazılım olmazsa 2 g şebekesı avea harıcı cekmıyor ama 3 ge cekıyor bırde abe tum leri yukledım Firmware olmadı
abe senı beklıyorum
tamam kardeşim olur bakarım
tamamdır absidostum frimwareyi bulamıyorum araştırıyorum bi kaç yabancı sorum admininede söyledim onlar ulaşırsa mail atacaklar şu an için elimden bişey gelmiyor birde abe deil abi dersen daha anlaşılır olur![]()
abesi seni beklıyorumdostum frimwareyi bulamıyorum araştırıyorum bi kaç yabancı sorum admininede söyledim onlar ulaşırsa mail atacaklar şu an için elimden bişey gelmiyor birde abe deil abi dersen daha anlaşılır olur![]()
buyur kardeşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederim kardeşim eger GT-S8500T için bi gelişme olursa bende faydalanmak isterim şebeke olayı sadece amss isimli dosya ile oluyor bu yüklediğim romu iki romun dosyalarını birleştirerek yaptım.