Opera Mini vs Opera Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini vs Opera Mobile
Arkadaşlar opera mini ile opera mobile arsındaki farklar nelerdir?

tamam üst versiyon çıktıkça daha yeni özellik ekliyolarda sonuçta ikiside aynı yazılımcıya ait neden
opera mini ve mobile diye ayrı ayrı var?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
opera mini mini pakettir çok fazla telefon modelinde çalışıtr opera mobile ise daha kalieli telefonlar için yanı yuksek surumlu telefonlar içindir opera mini mobile ye gore daha yavaşır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mini daha kullanışlı ve daha az şarj tüketiyor mobile göre yarı yarıya farkediyor ama bazen indirme yaparken sorun oluyor ikiside bulunsun telefonda bence

06kubilay06

06kubilay06

Üye
mini cogu telefona uyumlu oldugu ıcın opera mını daha gelısmıstır ama 2 sıde lazım oluyor

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
[/COLOR]mini de java yok flash(görüntüler için video için deil) yok ve sayfaları tam yüklemiyor.

Mobile de java ve flash var (sadece fotoğraflar ve hareketli fotoğrafları destekliyor. Video yok.) web sayfalarını hemen hemen tam destekliyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
mobileyi her telefon calistirmaz

fatih54102

fatih54102

Üye
mobile nin kendi internet motoru vardır. Bu yüzden siteleri hatasız ama yavaş açar. Mini ise opera cloud(turbo) yu kullanır kendi motoru yoktur. Mini internet için daha tasarrufludur. İkisindede java ve flash yoktur. Mobilede config menüsü vardır. Mobilede gif(hareketli resim) açar.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
mobile daha iyi akillli tel ler icin

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar opera mini ile opera mobile arsındaki farklar nelerdir?

tamam üst versiyon çıktıkça daha yeni özellik ekliyolarda sonuçta ikiside aynı yazılımcıya ait neden
opera mini ve mobile diye ayrı ayrı var?

ben şu farkı görüyorum opera mini ile tüm yasaklı sitelere sorunsuz giriliyor opera ile girilmiyor fark bu bide opera mini fazla kasmıyor

fatih54102

fatih54102

Üye
evet. Opera mini opera cloud kullandığı için onun üzerinden internete bağlanır. Ve yasaklı siteleri açar.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
yasakli sitelere giriyor ama hiz

celilcemre

celilcemre

Üye
asıl fark mobil paralı indirme sitelerıni destekliyor

dekor67

dekor67

Üye
paralı indirme sitesi derken

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet. Opera mini opera cloud kullandığı için onun üzerinden internete bağlanır. Ve yasaklı siteleri açar.

opera mobile 11.10 kullanıyorum ve opera turbo açık olduğu sürece istediğim her siteye giriyorum sorun olmuyor yani

atakan25

atakan25

Üye
mobile teli zorlar ama daha iyi

zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]mini de java yok flash(görüntüler için video için deil) yok ve sayfaları tam yüklemiyor.

Mobile de java ve flash var (sadece fotoğraflar ve hareketli fotoğrafları destekliyor. Video yok.) web sayfalarını hemen hemen tam destekliyor.

:tşk:
java flash olduğuna eminmisin?

----------Eklendi @ 12:21:05 ---------- Yazıldı @ 12:19:51 ----------

opera mini mini pakettir çok fazla telefon modelinde çalışıtr opera mobile ise daha kalieli telefonlar için yanı yuksek surumlu telefonlar içindir opera mini mobile ye gore daha yavaşır

banada tam tersi geliyo mini sanki daha hızlı çalışıyo gibi geldi

----------Eklendi @ 12:24:50 ---------- Yazıldı @ 12:21:05 ----------

mobile nin kendi internet motoru vardır. Bu yüzden siteleri hatasız ama yavaş açar. Mini ise opera cloud(turbo) yu kullanır kendi motoru yoktur. Mini internet için daha tasarrufludur. İkisindede java ve flash yoktur. Mobilede config menüsü vardır. Mobilede gif(hareketli resim) açar.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

:tşk: gayet açıklayıcı oldu.

ama karasız kaldım :)
mini tasarruflu ama siteyi tam anlamda açamıyo

ikisinide telefonda olması garip geliyo açıkçası ,

bunun hem tasaruflu hem tam açan .gif leri oynatan versiyonu olsa süper olurdu :oke:

----------Eklendi @ 12:25:50 ---------- Yazıldı @ 12:24:50 ----------

mobileyi her telefon calistirmaz

:tşk:

----------Eklendi @ 12:27:14 ---------- Yazıldı @ 12:25:50 ----------

ben şu farkı görüyorum opera mini ile tüm yasaklı sitelere sorunsuz giriliyor opera ile girilmiyor fark bu bide opera mini fazla kasmıyor

evet mobile göre hiç kasmıyo bencede

----------Eklendi @ 12:28:53 ---------- Yazıldı @ 12:27:14 ----------

asıl fark mobil paralı indirme sitelerıni destekliyor

paralı indirme sitesi derken hangi sitelerki

06kubilay06

06kubilay06

Üye
mini küçük paket telefona virus bulaşmasını engelleyemiyor mobile ise daha buyuk bır paket ve telefonu vıruslerden bırazda olsa koruyor

zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
06kubilay06

06kubilay06

Üye
ama genede dıkkatlı ol cok kuvvetlı vıruslerde pasıf oluyor ama vıruslerın cogunu sana haber vermeden engelliyor

zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt