GTA San Andreas Büyük Sorun!!! Lütfen yardım edin....!!1

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
GTA San Andreas Büyük Sorun!!! Lütfen yardım edin....!!1
Arkadaşlar... San andreasta videoda kendi anlattığım gibi bi hata var ve çok saçma... oyuncu durduk yere sola gidiyor,lütfen izleyin... Çözüm nedir ?

edit:görüntü biraz kötü ama anlaşılır ...

R.A.M

R.A.M

Üye
Başka setup yükle senin elinde olan hatalı olabilir.

onurince

Üye
arkadasim sol tus ayrini bi degismeyi dene veya oyunu bastan kur gercekten su ana kadar boyle bi hata gormedim bu arada masaustunu bi temizle ya haci o ne oyle :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler dediklerinizin hepsini yaptım. Başka sürüm kurdum. Kardeşimde çalışanı kurdum. Sol tuş ayarlaını saçma sapan bişe yaptım adam gene sola gidiyor. Mouse ayarlarını alt üst ettim. Yapmadığım kalmadı bu nedir yaw? insaf yaw...

onurince

Üye
Kardeşler dediklerinizin hepsini yaptım. Başka sürüm kurdum. Kardeşimde çalışanı kurdum. Sol tuş ayarlaını saçma sapan bişe yaptım adam gene sola gidiyor. Mouse ayarlarını alt üst ettim. Yapmadığım kalmadı bu nedir yaw? insaf yaw...

valla kardes baskasinin yardim etmesini beklicen garip bisi gercekten baska oyunlardada mi oyle ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

onurince

Üye
kimse videoyu izlemiyor demekki. Kardeş videoda başka oyunlarda sorun yok diorm...

Ya kardeş izledim izlemesinede en sonuncusuunu ve bunu telden yazdım o yüzden . Neyse sen buldunmu bi çözüm ?

spy ghost

spy ghost

Üye
Değişik bir hata ya az kalsın diyecektim klavyedemi bir sorun var

futbol123

futbol123

Üye
sol manyaklığı var :d::d: yeni crak patch yükle dicem yüklemişsin zaten bende gta4 kurdum arabaya binince kendi kendine gaza basıyordu patch yükledim düzeldi :)

fuathan

Üye
Kardeş Sen olmazsa tekrardan yükle hiç bişey yapma direk kaç tane patch varsa onu yükle sonra crackle olmaz windows 98 modunda çalıştır :oke:

leonidays

Üye
Klavye ayarlarina gir tuşlara ayar yap

Misafir - 310134

Kardeş aynı sorun bendede vardı benim bilgisayarda bi joystick takılıydı onu çıkardım sorun çözüldü şaştım kaldım :D
Sendede joystick takılıysa onu çıkarmayı dene olucaktır takılı değilsede yapıcak bir şey yok :(

v30xy

v30xy

Üye
Klavye mouse ayarları gibi bi yer olcak ordan herşeyi sıfırla bi sonra dene

Misafir - 412491

Ayni hata bendede var kafayi yicem klavyeyi cikariyorum adam gene sola kosuyor ayarlari falan sifirladim olmuyor

Üst Alt