Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler Fruit Ninja Skorları...
Sponsorlu Bağlantılar
cihan628
Üye
Konu Sahibi
Beyler Fruit Ninja Skorları...
Arkadaşlar fruit ninja skorlarınızı koyabilirmisiniz ben 1061 yaptım merak ettim daha fazla var mıdır diye, yalan yazmazsanız sevinirim
oyunu hafıza kartına kurduğun zaman savelerini kaydedebiliyorsun.5800 kullanırken hafıza kartında private klasöründe 2 ile başlayan bir klasör vardı.bütün oyun saveleri onun içine kaydediyordu araştır istersen birdaha skorların kaybolmaz
Polymath
Üye
Rekorum 918 Resim koyamam cunku Tele Belle yuklenınce gıtmıstı c6.01 de yapmıstım Bır kac hata yapmasam emınım 1100 üde gorurdumm Suan telım nokıa 603 en son 871 yaptım bıraktım. Ama En ıyı rekoru burda paylaşırım
oyunu hafıza kartına kurduğun zaman savelerini kaydedebiliyorsun.5800 kullanırken hafıza kartında private klasöründe 2 ile başlayan bir klasör vardı.bütün oyun saveleri onun içine kaydediyordu araştır istersen birdaha skorların kaybolmaz