Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 internet bağlantı yöneticisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orto_03
Üye
Konu Sahibi
n8 internet bağlantı yöneticisi
arkadaşlar bağlantı yöneticisinde durum kapalı yazıyor ama internete bağlanabiliyorm bu durum linkini nasıl açabilirim vodafon sınırsız paket var
pardon şimdi baktım arkadaş yanlış yazmış ayarlar-yönetim
ayarları-durum şeklinde olacak zaten servis sağlayıcısı ile görüşün diyor
[ENGİN]
Üye
hepimizde böyle zaten
orto_03
Üye
Konu Sahibi
çok tsk ediyorum internet açık iken mobil şebekeye girdiğimiz zaman bağlanma yöneticisine gidiliyor bağlanma yöneticisine girildiği zaman orada isim.taşıyıcı.durum.toplam gibi internet verileri yazıyor onlar arasında durum:kapalı yazıyor onu demek istiyorum bende kapalı burada formlarda da gördüm resimlerde açık yazıyor başka n8 lerde açık gözüküyor çok tsk ediyorum
çok tsk ediyorum internet açık iken mobil şebekeye girdiğimiz zaman bağlanma yöneticisine gidiliyor bağlanma yöneticisine girildiği zaman orada isim.taşıyıcı.durum.toplam gibi internet verileri yazıyor onlar arasında durum:kapalı yazıyor onu demek istiyorum bende kapalı burada formlarda da gördüm resimlerde açık yazıyor başka n8 lerde açık gözüküyor çok tsk ediyorum