gölgee_65
Üye
Ben bu telin sorununu çözemedim. Ya siz??
Arkadaşlar samsung s8000 jet kullanıyorum ve hattım Vodafone iken evin içinde sesli görüşme yapamıyordum çünkü ses kapalı alanda karşı tarafa kesik kesik gidiyordu ama dışarı çıktığımda 2 kademe çeken şebeke birden ful oluyordu ve ses karşı tarafa net gidiyordu. Ama bu sorun babamın telinde yani nokia 6303 hattı Vodafone olmasına rağmen olmuyordu. Ben tel sorunlu diye düşündüm sonra Avea Turkcell'e geçtim sorun düzeldi ve şimdi Avea hattım ile evin her köşesinde sorunsuz bir şekilde konuşuyorum üstelik Avea baz istasyonu Vodafone'dan daha uzakta olmasına rağmen. Şimdi arkadaşlar şebeke sorunlu diyemiyorum çünkü evde aynı hattı başka tellerde sorunsuz kullananlar var, ama telde sorunlu diyemiyorum çünkü diğer iki operatörde sorunsuz çalışıyor. Ben çözemedim sizin fikirlerinizi rica ediyorum 
not: arkadaşlar simkart sorunlu demeyin çünkü onu da değiştirdim başka Vodafone hatları da taktım ama sorun çözülmedi. Yani benim tel bir Vodafone hatlarla anlaşamıyor diğerleri ile gül gibi geçiniyor

not: arkadaşlar simkart sorunlu demeyin çünkü onu da değiştirdim başka Vodafone hatları da taktım ama sorun çözülmedi. Yani benim tel bir Vodafone hatlarla anlaşamıyor diğerleri ile gül gibi geçiniyor