okul var:(:(:(
By_GaBLiN Üye m542tf' Alıntı: ALLAH'a hamdolsun iyiyiz Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: sağolasın işten çıktım servisle eve gidiyorum. Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağolasın
m542tf' Alıntı: sağolasın işten çıktım servisle eve gidiyorum. Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağolasın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap adymn0202' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağol
haydaravısyon Üye hasane51' Alıntı: haydar tarım işlerinden anliyon sen Genişletmek için tıkla ... tarım işlerinden degil bahçe işelerinden anlıyorum
hasane51' Alıntı: haydar tarım işlerinden anliyon sen Genişletmek için tıkla ... tarım işlerinden degil bahçe işelerinden anlıyorum
m542tf Üye haydaravısyon' Alıntı: omega aşı makası Genişletmek için tıkla ... yardım etmek isterdim ama heç anlamam
haydaravısyon' Alıntı: omega aşı makası Genişletmek için tıkla ... yardım etmek isterdim ama heç anlamam
DiaBLoS Admin Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, hasane51, By_GaBLiN+, 'TUĞ'*+, m542tf, irfan020202
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, hasane51, By_GaBLiN+, 'TUĞ'*+, m542tf, irfan020202
haydaravısyon Üye hasane51' Alıntı: ben bi kaç tane aşı yaptım ikisi de tuttu ama kırdım olmadı diye Genişletmek için tıkla ... Bu makas sayesinde yapılan aşıanaın %90 tutuyormuş diyorlar neye aşı yapmıştın
hasane51' Alıntı: ben bi kaç tane aşı yaptım ikisi de tuttu ama kırdım olmadı diye Genişletmek için tıkla ... Bu makas sayesinde yapılan aşıanaın %90 tutuyormuş diyorlar neye aşı yapmıştın
Hasan Üye haydaravısyon' Alıntı: tarım işlerinden degil bahçe işelerinden anlıyorum Genişletmek için tıkla ... Yanlış söylemişim
haydaravısyon' Alıntı: tarım işlerinden degil bahçe işelerinden anlıyorum Genişletmek için tıkla ... Yanlış söylemişim
m542tf Üye hasane51' Alıntı: ben bi kaç tane aşı yaptım ikisi de tuttu ama kırdım olmadı diye Genişletmek için tıkla ... bizde babam yapardı hep tutardıda uğru kaçmasın diye hiç denemedim
hasane51' Alıntı: ben bi kaç tane aşı yaptım ikisi de tuttu ama kırdım olmadı diye Genişletmek için tıkla ... bizde babam yapardı hep tutardıda uğru kaçmasın diye hiç denemedim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, hasane51, By_GaBLiN+, 'TUĞ'*+, m542tf, irfan020202 Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, hasane51, By_GaBLiN+, 'TUĞ'*+, m542tf, irfan020202 Genişletmek için tıkla ...
Hasan Üye haydaravısyon' Alıntı: Bu makas sayesinde yapılan aşıanaın %90 tutuyormuş diyorlar neye aşı yapmıştın Genişletmek için tıkla ... Doğru mudur bilemem benim babam iyi bilir aşı işini ben biraz uğraşsam yaparım ama icraat yok
haydaravısyon' Alıntı: Bu makas sayesinde yapılan aşıanaın %90 tutuyormuş diyorlar neye aşı yapmıştın Genişletmek için tıkla ... Doğru mudur bilemem benim babam iyi bilir aşı işini ben biraz uğraşsam yaparım ama icraat yok
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, hasane51, By_GaBLiN+, 'TUĞ'*+, m542tf, irfan020202 Genişletmek için tıkla ... uzak durma misafir gel soda söyleyeyim
DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, hasane51, By_GaBLiN+, 'TUĞ'*+, m542tf, irfan020202 Genişletmek için tıkla ... uzak durma misafir gel soda söyleyeyim
Hasan Üye hasane51' Alıntı: Doğru mudur bilemem benim babam iyi bilir aşı işini ben biraz uğraşsam yaparım ama icraat yok Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: bizde babam yapardı hep tutardıda uğru kaçmasın diye hiç denemedim Genişletmek için tıkla ... Işe bak
hasane51' Alıntı: Doğru mudur bilemem benim babam iyi bilir aşı işini ben biraz uğraşsam yaparım ama icraat yok Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: bizde babam yapardı hep tutardıda uğru kaçmasın diye hiç denemedim Genişletmek için tıkla ... Işe bak