Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel |

Sponsorlu Bağlantılar

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel |
1.Oyun Paketi

Bag It! v2.2
Zombargedon Ads - Free v1.0.2
EDGE Extended v1.91
Family Guy Uncensored v1.5
Kinectimals v1.0
Men In Black 3 v1.0.3
Nova 3 v1.0.0
Order & Chaos Online v1.1.3
Shark Dash v1.0.5
Spy Mouse v1.0.6
Starbounder v1.0.0
Where's Waldo Now? v1.1.1

Güvenlik

Kurulum
Resmi büyüterek inceleyin.

TÜM KONU BANA AİTTİR.KONU SÜREKLİ GÜNCEL KALACAKTIR.HER TÜRLÜ PAYLAŞIM SERBESTTİR.

• Beğen
Tepkiler: bitlisadilcevaz, MUHAMMED, kol@j ve 32 diğerleri

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

DEMONHANTER

Üye
teşekkürler kardeşim :)

cemersennn

Üye
elinize sağlık

alien97

alien97

Üye
Süper arşiv emeğine eline sağlık.

fecimen

Üye
teşekkürler eline sağlık ben bugün SII mi değiştirip note aldım uyum sağlarmı

rashHit

rashHit

Üye
Teşekkürler

TRuanj

TRuanj

Üye
Teşekkürler......

fenermert

Üye
Süper arşiv emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: karakas_28

hgb5

Üye
emeğine sağlık oyunlar çok güzel

anadoluateşi

Üye
şekkürler

Lastdecember

Üye
tesekkurler oyunların hepsı calısıyor

2009MRT

Üye
Teşekkürler emek için

uluenis3

uluenis3

Üye
Çok güzel bir içerik olmuş fakat oyunların bir çoğu bende var ve aralarından olmayanları indirmek istiyorum fakat bunun için bütün paketi indirmeme gerekiyor.

2 paket halinde sunman iyi olmuş bu açıdan indirmek istediğimiz oyuna göre fakat daha küçük paketler oluştursaydın daha iyi olabilirdi
Yine de Teşekkürler eline sağlık.

mdicle

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık ama bende bazı oyunlar açmadı neden acaba HTC AMAZE 4G var bununla alakalı olabilir mi acaba

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir içerik olmuş fakat oyunların bir çoğu bende var ve aralarından olmayanları indirmek istiyorum fakat bunun için bütün paketi indirmeme gerekiyor.

2 paket halinde sunman iyi olmuş bu açıdan indirmek istediğimiz oyuna göre fakat daha küçük paketler oluştursaydın daha iyi olabilirdi
Yine de Teşekkürler eline sağlık.

Bilgisayar bozuk olduğundan pek bir şey yapamıyorum.Şuan telefonla yazıyorum.Laptop var ama zor oluyor.Yinede söylemek isterim.Yeni paketler eklerken daha küçük boyutlu paketler şeklinde eklerim.Bunları da o zaman bölerim.Yorumlar için herkese teşekürlet.Ayrıca HTC Amaze 4G'de hangi oyunların çalışmadığını Özel Mesaj ile belirt.Daha yakından araştırabilirim.

uluenis3

uluenis3

Üye
Bilgisayar bozuk olduğundan pek bir şey yapamıyorum.Şuan telefonla yazıyorum.Laptop var ama zor oluyor.Yinede söylemek isterim.Yeni paketler eklerken daha küçük boyutlu paketler şeklinde eklerim.Bunları da o zaman bölerim.Yorumlar için herkese teşekürlet.Ayrıca HTC Amaze 4G'de hangi oyunların çalışmadığını Özel Mesaj ile belirt.Daha yakından araştırabilirim.

Yok paketlerin ideal. ortalama 50-100 mb arasında olan paketler beklerdim fakat upload ettiğin yerden indirmesi dertsiz olduğu için bir önceki yorumumu pek dikkate alma :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Türe

Türe

Üye
emeğine sağlık teşekkürler :)

Üst Alt