spy ghost
Üye
Sayın yetkililer bi göz atın arkadaşa IP adresleri bakılsın neyse neyse fazla polisiye iyi değilben ozanın fake hesabıyım soruları alıyım

Sayın yetkililer bi göz atın arkadaşa IP adresleri bakılsın neyse neyse fazla polisiye iyi değilben ozanın fake hesabıyım soruları alıyım

ben ozanın fake hesabıyım soruları alıyım

yaş 36 öhö öhööabi biz o zaman varya yüzbaşılığı zor alırdık böyle iyi moralimizi bozmayın lütfen
beni. yoksa dur bakıyım; sen bana ihtiyarmı demek istedin 
----------Eklendi @ 21:22:38 ---------- Yazıldı @ 21:21:50 ----------
o niyebi mesaj sayısı ayarlarız bir logo birde ismini boyadıkmı mis gibi admin

Sayın yetkililer bi göz atın arkadaşa IP adresleri bakılsın neyse neyse fazla polisiye iyi değil![]()
tövbe tövbe biz sana hiç ihtiyar dermiyiz amcaAllah iyiliğini versin güldürdünbeni. yoksa dur bakıyım; sen bana ihtiyarmı demek istedin
![]()

ben ozan abiniz bu başka hesabımım soruları alıyım

lisanslı misin![]()

çakma lisans girmişlisanslı misin![]()

tamam o zaman sorun yokben baktım gayet temiz..

Kaçcın!!![]()

Tandoğan yeraltı çarşısında alayı var
yarına belki istediğin rütbe
O zaman bende istirem. Bende istirem
Yapacak mısınız.
bu arada istediğiniz rütbeleri yazınki ona göre şimdi bir daha sormaya zaman kaybetmeylimçakma lisans girmiş
----------Eklendi @ 21:32:22 ---------- Yazıldı @ 21:31:52 ----------
tamam o zaman sorun yok
----------Eklendi @ 21:32:38 ---------- Yazıldı @ 21:32:22 ----------
![]()

yarına belki istediğin rütbebu arada istediğiniz rütbeleri yazınki ona göre şimdi bir daha sormaya zaman kaybetmeylim

bkz: ozan
En yüksek rütbe hangisi![]()
admintövbe tövbe biz sana hiç ihtiyar dermiyiz amca![]()

evet şimdi sahtedir felanadem lisansta kimlik fotokopisinin arkalı önlü mu istiyordun![]()

yararlı linklerde yazmıyormu acabaBeyler co admin gerçekte kim ki? Ben hiç görmedim kendisini![]()