ücretsiz canlı skor ( tavsiye )

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz canlı skor ( tavsiye )
(link) __ __ Arkadaşlar opera mini yada mobilden girin mackolikin eski hali operaya masa üstü yapın. kullanışlı bir site

SezerKoc

SezerKoc

Üye
neresi ücretsiz bunun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz deyince ne anlıyorsun sen neyse maçkoliğe gir anlarsın

m542tf

m542tf

Üye
:tşk:

SezerKoc

SezerKoc

Üye
Tuba

Tuba

Üye
bir paylaşımı beğeniyorsanız kullanırsınız eleştiri tabiki olabilir şu şekilde daha iyidir ama bunu şahsa yönelik yapmayın lütfen....

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bir paylaşımı beğeniyorsanız kullanırsınız eleştiri tabiki olabilir şu şekilde daha iyidir ama bunu şahsa yönelik yapmayın lütfen....
Haklısınız sayın modum . Böyle yorumlar yüzünden paylaşım yapası gelmiyor insanların .

maxiser

maxiser

Üye
:tşk::oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

mackoliği biliyorum dostum ama opera miniden ücretsiz grlmyo ve ilk dfa kullanmyosan maçkolik paketin olması gerekli

bende onu diyorum burdan sadece internet bağlantısı gerekli başka bir ücret yok sen hangi ücretten bahsediyorsun birde onu açıklarsan sevinirim

hellord

hellord

Üye
m.canliskor.com on numara

SezerKoc

SezerKoc

Üye
bende onu diyorum burdan sadece internet bağlantısı gerekli başka bir ücret yok sen hangi ücretten bahsediyorsun birde onu açıklarsan sevinirim

internet bağlantısındanda ücret istyo

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk: :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

şu linki paylaşan arkadaşlar birşey soracağım acaba skor öğrenmek isteyen bir kişi verdiğiniz link olmasa skoru öğrenemeyeçekmi yani. Açtığınızda direk sonuçları görebilmeniz için bir kısa yol olsun diye düşündüm ama konuya giren arkadaşlar ya internete bedava girmekten bahsediyor yada maç sonucu sitelerinin giriş sayfalarını paylaşıyor konuyu farklı bir yere taşıyor bu verdiğiniz linkler.
direk maç sonuçlari görülebilen bir site paylasin (eski maçkolik gibi) herkes faydalansın

Üst Alt