Nokia Bubbles hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LORİEN

LORİEN

Üye
bubbles beni perişan ediyordu c7 de sildim iki gün giden şarj bir gün zor dayanır oldu en sinir olduğum da tuş kilidiniaçmak için tuşa bastığım anda hemen açılmıyor çok yavaş kalıyordu rahat 3-5 saniye bekletiyordu
sildim bugün

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
belle uyumlu çıkarsa demişsin ama bellede kullanıyorum ben sorun yok mesaj olayını söylemişsiniz zaten oda mesaj uyarısına yönlendiriyor bu bir sorun değilki evet yada hayır demek bir sorunsa bilemem tabi
oyun için ekran kararıyor diyen arkadaşta normal tuş kilidi yapınca direkt açılıyormu acaba yine bir süre beklemek gerekiyor hemen açılmıyor oyun tuş kilidinden sonra

Direk mesajı göstermesi gerekir.

İnceleyeyim bi eyw.

bubbles beni perişan ediyordu c7 de sildim iki gün giden şarj bir gün zor dayanır oldu en sinir olduğum da tuş kilidiniaçmak için tuşa bastığım anda hemen açılmıyor çok yavaş kalıyordu rahat 3-5 saniye bekletiyordu
sildim bugün

Sildim bende ya :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bende kaldırmaya karar verdim bu programı. Umarım güncellenir en kısa sürede.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben kullanmayacagım artk böyle prolar batery monitorda gösteriyor ilk basta hoş geliyor ama sonra sıkıyor ben kaldrdm orjinalini kulanyrm :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Umarız :)

Aynen ya. Tam istediğim gibi değil hiç biri.

valla ben mykeylock kullanıyorum. Android tuş kilidi

----------Eklendi @ 13:19:02 ---------- Yazıldı @ 13:12:41 ----------

belle uyumlu çıkarsa demişsin ama bellede kullanıyorum ben sorun yok mesaj olayını söylemişsiniz zaten oda mesaj uyarısına yönlendiriyor bu bir sorun değilki evet yada hayır demek bir sorunsa bilemem tabi
oyun için ekran kararıyor diyen arkadaşta normal tuş kilidi yapınca direkt açılıyormu acaba yine bir süre beklemek gerekiyor hemen açılmıyor oyun tuş kilidinden sonra

ben nokia 603 kullanıyorum ve sürgülü tuş kilidi yok. Sadece üstte bir tuş var kilidi açmak için oda menü tuşuyla aynı işlevi görüyor kilit için. oyun konusuna gelirsek bende 4 5 saniye değil sürekli kararmış bir şekilde duruyor

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sırf o duvar kağıtlarının üzerinde telefonun yönüne göre 360 derece dönen saat için bile kullanasım var bubbles ı :) şaka bir yana arada takılıyor ama benim hoşuma gidiyor ne iphone çakması ne android ;) Nokia nın "kilit aç" ı da iğrenç geliyor hiç hoşuma gitmiyor
ayrıca tuşları açmadan arama yapma ve yine tuşları açmadan müzik çalar kontrolü de ekstra güzel özellikleri bence bubbles ın

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
valla ben mykeylock kullanıyorum. Android tuş kilidi

----------Eklendi @ 13:19:02 ---------- Yazıldı @ 13:12:41 ----------

ben nokia 603 kullanıyorum ve sürgülü tuş kilidi yok. Sadece üstte bir tuş var kilidi açmak için oda menü tuşuyla aynı işlevi görüyor kilit için. oyun konusuna gelirsek bende 4 5 saniye değil sürekli kararmış bir şekilde duruyor

MyKeylock link atar mısın ?

sırf o duvar kağıtlarının üzerinde telefonun yönüne göre 360 derece dönen saat için bile kullanasım var bubbles ı :) şaka bir yana arada takılıyor ama benim hoşuma gidiyor ne iphone çakması ne android ;) Nokia nın "kilit aç" ı da iğrenç geliyor hiç hoşuma gitmiyor
ayrıca tuşları açmadan arama yapma ve yine tuşları açmadan müzik çalar kontrolü de ekstra güzel özellikleri bence bubbles ın

Nokianın kendisini geliştirmesi gerek ya. Çok sade bu :(

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
MyKeylock link atar mısın ?

Nokianın kendisini geliştirmesi gerek ya. Çok sade bu :(

bubles çok sade gibi ama bence çok şık duruyor
dün slide unlock yükledim ama sanki program kendisi ağır gibi kasma gibi değil program ağır çalışıyor gibi
bubless a devam bence ;)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bubles çok sade gibi ama bence çok şık duruyor
dün slide unlock yükledim ama sanki program kendisi ağır gibi kasma gibi değil program ağır çalışıyor gibi
bubless a devam bence ;)

O mesajlar açılmadığı sürece bubbles yüklemicem :) güzel ama belle ile tam uyumlu değil :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt