trident A2000

Sponsorlu Bağlantılar

navti

navti

Üye
A2000 in islemcisi cok dusuk a1000de bile 600mhz islemci var cok iyi deil ama ginede galaxy mini yle ayni

hayvan

hayvan

Üye
Root yaptım oldukça hızlandı.

turkmen619

Üye
çin malı alana kadar orjinal alın

ahmetzvdr

Üye
trident çin malı değil türk malıdır, tüm dünya ülkelerinin yaptığı gibi üretimini çinde yaptırmaktadır bilginize,saygılar..

Haaa bu arada unutmadan.... a2000 in hantallığından bıkmışlara müjde... A 1000 geldi piyasaya ve 600 Mhz işlemcili bence a 2000 leri satıp a 1000 e geçme vakti geldi ;)

---------- Eklendi @ 01:56:22 ---------- Yazıldı @ 01:49:45 ----------

A1000

• Özellikler
  • Dosyalar
Genel Özellikler

• Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
  • Android 2.2.2
  • QUALCOMM 7227 işlemci
Bağlantılar

• Bluetooth™
  • USB ile bilgisayar bağlantısı
  • 3G
  • WiFİ
  • aGPS
Hafıza

• RAM 512MB
  • ROM 512MB
  • 32GB HARICI DESTEK
  • 600MHZ İşlemci
Ekran

• 3.8" WVGA TFT LCD (800*480)
  • Kapasitif Dokunmatik Ekran
Radyo

• FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf

• 5 MP (Otomatik Odaklanma)
  • VGA Ön Kamera (3G)
Video

• Video Kaydedici
  • Video Oynatıcı
Ses ve Müzik

• Müzik Çalar(MP3,MP4)
  • Ses Kaydedici
  • Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma

• SMS
  • MMS
Uygulamalar

• Android Market
  • Oyunlar
  • Ajanda
  • Kronometre
  • Takvim/Hatırlatma
  • Alarm
  • Saat
  • Dünya Saati
  • Hesap Makinesi
Çağrı Yönetimi

• Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
  • Arayan kişiye özel resim gösterme
  • Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
  • Kullanıcı grupları oluşturma
  • Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
  • Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
  • Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği

• A1000 Cep Telefonu
  • Sarj Cihazı ve USB Kablo
  • Kullanım Kılavuzu
  • Garanti Belgesi
  • Kulaklık
Özellikler

• Ağırlık(gr) :150g
  • Pil : 1350 mAh

orijinal sitesinden alıntıdır..

ahmetzvdr

Üye
Arkadaşlar trident a1000 aldım, arka kapağını açıp bataryayı çıkardığımda,, uzun süredir tartışılan çin malı polemiğine son noktayı koymuş adamlar.. bandrollü bir şekilde "Türkiye'de üretilmiştir, Türk Malı" yazmışlar... çin malı olduğunu idda eden herkese buradan CEVAP olsun ;)

niikee

Üye
Arkadaşlar 2 günlük nur topu gibi a 2000 kullanıcısıyım kafayı yicem iimi ettim kötümü ettim bilemedim ya telefonda wifi var diolar olmasa daha ii modein yanında bile bazen 2 diş çekiyo 3 diş bağlı iken internete baglanmakta güçlük çekiyo kendi bence hızlı o kdr yavaş değil ama biri bana ALLAH aşkına söylesin bu telefonda dahili bellen kaç mb ya telefona hard reset attım bosta 40 mb var oyun indircem marketten bi giriyon ztn market aplicasyonu 10 mb kaldı 30 mb sonra bi oyun indircem ztn 30 mb yer var 25 mb oyun oda ilgiçtirki istediği nden mb fazlayeim olmasına rağmen inmiyo yeterli yer yok diyo 8 gb harici bellek var inen direk karta inmediği için onada indiremiyorum ki ineni atayım karta şaka gib o k dr telefon yapmışlar 40 mb hafıza kalıyor size bomboş teefonda ya bu telefona oyun fln yükleyebilen bir arkaadaşıız varmı varsa bi anlatabilirmi yada bu karta kurulum fln varmı yokmu ayarımı var sinir oldum bilgisayara takıyorum usb den kafasıan göre menülere girip cıkıyor başa bilgisayara takıyorum sorun yok ama baglıyken harici ayarında değil telefon ayarında bağkıyken bırakın bilgisayarımdaki interneti telefonla kullanamayı bilgisayarın internetide kopuyo ağ baplantılarını alt üst ediyo telefon bana kafayı sıyırtcak 2 günde kanser olcam bi açıklaam yapınız arkadaşlar acaba ürünü çok geç olmadan servisine götürüp değistirsem mi para iadesimi istesem napsam hepsi buradadan aşdım bu arada... ilginize şimdiden teşekkür ederim

bariser16

Üye
Arkadaşlar 2 günlük nur topu gibi a 2000 kullanıcısıyım kafayı yicem iimi ettim kötümü ettim bilemedim ya telefonda wifi var diolar olmasa daha ii modein yanında bile bazen 2 diş çekiyo 3 diş bağlı iken internete baglanmakta güçlük çekiyo kendi bence hızlı o kdr yavaş değil ama biri bana ALLAH aşkına söylesin bu telefonda dahili bellen kaç mb ya telefona hard reset attım bosta 40 mb var oyun indircem marketten bi giriyon ztn market aplicasyonu 10 mb kaldı 30 mb sonra bi oyun indircem ztn 30 mb yer var 25 mb oyun oda ilgiçtirki istediği nden mb fazlayeim olmasına rağmen inmiyo yeterli yer yok diyo 8 gb harici bellek var inen direk karta inmediği için onada indiremiyorum ki ineni atayım karta şaka gib o k dr telefon yapmışlar 40 mb hafıza kalıyor size bomboş teefonda ya bu telefona oyun fln yükleyebilen bir arkaadaşıız varmı varsa bi anlatabilirmi yada bu karta kurulum fln varmı yokmu ayarımı var sinir oldum bilgisayara takıyorum usb den kafasıan göre menülere girip cıkıyor başa bilgisayara takıyorum sorun yok ama baglıyken harici ayarında değil telefon ayarında bağkıyken bırakın bilgisayarımdaki interneti telefonla kullanamayı bilgisayarın internetide kopuyo ağ baplantılarını alt üst ediyo telefon bana kafayı sıyırtcak 2 günde kanser olcam bi açıklaam yapınız arkadaşlar acaba ürünü çok geç olmadan servisine götürüp değistirsem mi para iadesimi istesem napsam hepsi buradadan aşdım bu arada... ilginize şimdiden teşekkür ederim

Ben Talking tom ve drag racing yükledim.fakat coğu oyunda kasıyor.Destekleyen bir rom bulursanız haber verin lütfen.

dodgerroger

dodgerroger

Üye
Trident A2000 Türk malı versiyonu tam olarak size 40 MB kullanım alanı sunar yani bu cihazı android olarak kullanırsanız sadece bir iki uygulama yüklemeniz lazım fazlası zarar fakat cihazı root yaparsanız o zaman işler değişir biraz daha bellek kazanabilirsiniz şöyle ki kullanmadığınız uygulamaları skype başta olmak üzere silersiniz ve sonrasında işinize yarayan uygulamarı kullanırsınız bu yapılacak tek şey cihaz yavaş değil ama gereksiz uygulamalarla şişirip işlevselliğini düşürüyorsunuz bende vardı sattım şimdi Trident A7 kullanıyorum bu cihazda böyle hafıza sorunlarım olmadı fakat root yaptım yine de eğer ROOT yaptırmak istiyorsanız [email protected] adresime mail atın anlaşalım...

ahmetzvdr

Üye
arkadaşlar ben a2000 i satıp a1000 almıştım, şuan çok kötü pişmanım, 4 kez servise gittim, ama telefonun sorunları haalaaa düzelmedi, telefon kendi kendine "son kullanılan uygulamalar" ı ekrana getiriyor.. yaani sanki ben HOME tuşuna basılı tutuyormuşum gibi yapıyor, oysa ekrana hiç dokunmuyorum bile.. servise gönderdim, biz telefonu kullanıp deneyip ugraşıyoruz ama bitürlü sizin dediğiniz hata ile karşılaşamadık telefonunuz sağlam diyorlar... telefon servisten geldi bi uygulama yükleyim dedim hemen yine o arıza karşıma çıktı.. Anlayacagınız adamlar tamir yapmadan cihazınız sağlam deyip geri gönderiyorlar.. aşırı mağdurum 2 aydır telefonsuzdum başka bi tel bulup kullandım.. tüketici hakları mahkemesine gideceğim, inşallah ürün değişimi yaparlar... buradan herkese bu olay bildiri olsun, kimse mağdur olmasın diye yazıyorum, iyi günler..

aydoslu 24

Üye
Işlemcisi 450 değil 207.66 mhz telefonuna antutu benchmark'i yüklersen telefonun özellikleriyle ilgili herşeyi görürsün

eewwqq

Üye
arkadaşlar bende a2000 var geçersiz imei diyor com port seçeneği yok bilgisayara com olarak bağlayamadim yardım edin

ayzek8

Üye
Trident A2000 telefonuma mx playır codec.arm5 yükliyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

hakkariliyim30

Üye
kardeşim aynı şey banada olmuştu garantisine yolla olmazsa başka konuda yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -

BEYLER FORUMDA GÖRDÜM. TRİDENT A2000 KULLANICILARI İŞLEMCİ HIZININ 450 MHZ OLDUĞU SANIYOLAR. VE ÇOK YANILIYOLAR. TRİDENT A2000 FİZİK KONUSUNDA GÜZEL BİR TELEFON. AMA GÜÇ VE PERFORMANS OLARAK DEĞİL. TELEFONUN İŞLEMCİSİ TAM OLARAK 207.66 MHZ'DİR. EKRAN VE GRAFİK KARTI OPEN GLES 2.0' I DESTEKLEMEDİĞİNDEN ÇOĞU 3D OYUNU OYNAYAMAZSINIZ. KENDİ HAFIZASI 90 MB VE SADECE 32-40 MB KULLANABİLİRSİNİZ. FRUİT SLİCE ( bakın fruit ninja demiyorum slice diyorum) OYUNUNDA BİKE KASMA YAPAN TELEFONDAN FAZLA BİŞEY BEKLEMEYİN. BU ARADA KULLANANLAR Wİ-Fİ ALICISININ ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNU FARKETMİŞSİNİZDİR HERHALDE. KULLANANLARA ALLAH SABIR VERSİN.

zihni1

Üye
Ahmet zvde arkadaş arkadaşları yanlış yönlendirme clear flash da telefon imeıleri siliyo ben sildim arkadaşlar yapmasın

Gggg1994

Üye
trident ve diğer çin malı telefonlar alınmaz. Gidin bilindik bişey alın o parayla gidin daha iyileri var emin olun paranıza yazık arkadaşlarr

Takipçi Satın Al

Üst Alt