Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
videolar klasörü neden boş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
videolar klasörü neden boş
arkadaşlar belle de nedense videolar diye başlı başına bi klasör var ama çekilen videolar dcim klasöründe görünüyo. bi çare bilen var mı bu konuda????? madem videolar diye bi klasör var menüde kullanabilelim dimi ama????
belco2
Üye
hafıza kartına videolar içine at görünür videolar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
denedim olmuyor. Cektgimz videolari dogrudan ana menudeki videolar klasorunde görmenin bi yolu yok mu arkadaslar? Yardm bekliyorum
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
fotolar icin sagol kardsim ama olmadi bende
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar buna bi care bulun ne olur. Taktm kafayi ya
ZaZuM
Üye
şimdi olay bence şu eğer hafıza kartını 2 ayrı tele takıpda kullandıysan telefon kendine yeni bi klasör açıp oraya atar
kart içindekileri kopyala bi yere sonra telefonda karta format at büyük ihtimalle düzelir
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
sagol ama senin dedgnle alakasi yok. Belle dcim klasorune gore uyarlanmis. Ama elbet dcim yerine videolar kismina yonlendirilebilir. Ben bunu nasil yapabilcegmizi ögrenmeye ugrasiyorum
sagol ama senin dedgnle alakasi yok. Belle dcim klasorune gore uyarlanmis. Ama elbet dcim yerine videolar kismina yonlendirilebilir. Ben bunu nasil yapabilcegmizi ögrenmeye ugrasiyorum