htc evo 3d club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
htc evo 3d club
hayırlı uğurlu olsun :) cuma günü kesin olarak alacağım için böyle bir konu açma gereği duydum . Sorularımızı buraya soralım bilenlerde yardım edebildiği kadar yardım etsin. Ilk olarak herkes telefon hakkında görüşlerini ve ismini söylesin :)

----------Eklendi @ 19:32:47 ---------- Yazıldı @ 19:32:08 ----------

1=whymee(oguzhan)

dgulec

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce yurtdışından HTC Evo 3d aldım.Yalnız 10 gündür telefonun ekranında problem var.
1- Ekran kilitli olduğu zaman kilit halkası kendi kendine işlem yapmaya çalışıyor.
2- Menü açık olduğunda özellikle telefon kısmının hizasında hangi program varsa onu çalıştırıyor.
3- Klavye açık olduğunda özellikle alt kısımdaki tuşlara otomatik kout veriyor.

Lütfen konu ile ilgisi olan yardımcı olabilirmi. Ayrıca bildiğim kadarıyla dokunmatik ekranların termal özelliği var. Soğuk havalardan etkilenmiş olabilir mi? (sadece bir teori)

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
bence virüs bulaşmış olabilir bir hard format at google hard format nasıl atılır diye yazarsan çok rahat bulabilirsin diye düşünüyorum :) başına telefon modelini yazmayı unutma

[alikan]

[alikan]

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce yurtdışından HTC Evo 3d aldım.Yalnız 10 gündür telefonun ekranında problem var.
1- Ekran kilitli olduğu zaman kilit halkası kendi kendine işlem yapmaya çalışıyor.
2- Menü açık olduğunda özellikle telefon kısmının hizasında hangi program varsa onu çalıştırıyor.
3- Klavye açık olduğunda özellikle alt kısımdaki tuşlara otomatik kout veriyor.

Lütfen konu ile ilgisi olan yardımcı olabilirmi. Ayrıca bildiğim kadarıyla dokunmatik ekranların termal özelliği var. Soğuk havalardan etkilenmiş olabilir mi? (sadece bir teori)

Dostum bilindiği üzere Android'te bazı programlar senin izin vermen dahilinde kendi kendine sisteme ulaşıp arka planda çalışıp işlevler yapabiliyor. Bazı programları yüklerken istedikleri izinler dikkatini çekmiştir. Onunla alakalı bir şey olabilir diye düşünüyorum. Ekrandaki termal dediğin olay da şöyle. Multi touch ekranlarda ekran birden fazla dokunmayı algılamak için parmak ısısına duyarlıdır. Bunun kontrolü multi touch ekranlara tırnağınla işlem yapmaya çalıştığından olmaması parmağının etli kısmıyla dokunduğunda yapması gibidir. Soğuktan her cihaz etkilenir çünkü cihazların belli bir çalışma ısısı vardır gerekli ortam ısısı. Burada ne kadarlık bir soğuktan bahsedildiği önemli.

senam38

Üye
bende sensationu toz probleminden dolayı satıp evo aldım çok memnunum

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
valla tel sıkıntısız bende 1 aydır kullanıyorum tek sorun sarj çok az gidiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt