Oyunlara data yüklemeden önce okuyun(GPU'nuzun hangisi olduğunu öğrenin)

Sponsorlu Bağlantılar

seymen16

seymen16

Üye
Benim telefonum optimus black ve tegra islemcisi yok. Chanfire olmadan yukledim shadowgun oyununu bi sorun olmadan oynandi. diger tegra oyunlari da boyle olur mu o zaman?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonum optimus black ve tegra islemcisi yok. Chanfire olmadan yukledim shadowgun oyununu bi sorun olmadan oynandi. diger tegra oyunlari da boyle olur mu o zaman?

arkadaş nvidia dedi diye öyle dedim ama normalde tegra oyunlarının başında thd yazar telefonunuz tegra değilse chainfire 3d gerekir bu oyunlar için

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Çok yararlı bir konu teşekkürler Bartu ;)

dedereis123

dedereis123

Üye
eline sağlık hocam

kagankao

kagankao

Üye
Kardes smdi galaxy s2 yi yeni aldm ve hangi oyunlar tegra fln blmiyorum mesela bugun backstab ykledim ama oyun syah ekranda kaliyor anlamadim bu isi

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ertanbey

ertanbey

Üye
yahu arkadaş benim suçum vibrant sahibi olmak mı? benimkinin adı yine yok listede.Tamam telefonum galaxy s ama olsun o vibrant ismini görecem illaki :P Aynı değil mi ikisi?Galakxy s'in bir diğer modeli desin de birisi rahatlayayım ::):)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
yahu arkadaş benim suçum vibrant sahibi olmak mı? benimkinin adı yine yok listede.Tamam telefonum galaxy s ama olsun o vibrant ismini görecem illaki :P Aynı değil mi ikisi?Galakxy s'in bir diğer modeli desin de birisi rahatlayayım ::):)

vibrant sanırım amerikanın operatör destekli galaxy serisinden biri onları eklemedim çünkü türkiyede az kullanılıyo ama ekleyeyim kullanan var demekki

• Beğen
Tepkiler: ertanbey
ertanbey

ertanbey

Üye
Sağol gitarist kardeşim :) Eyvallah.Ellerine sağlık :)Hah şöyle ya rahatladım :P

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

kagankao

kagankao

Üye
Kardesim benm galaxy s2 telefonum var ama oyunlari yuklerken supheye dusuyorum mesela samurai 2 oyununu yukleyebilirmiyim cunki cogu konuda oyunun tegra veya mali oldugu belirtilmiyor

PME 4L

PME 4L

Üye
Güzel paylaşım listenin güncelle olmasını dilerim

klongs

klongs

Üye
Kardesim benm galaxy s2 telefonum var ama oyunlari yuklerken supheye dusuyorum mesela samurai 2 oyununu yukleyebilirmiyim cunki cogu konuda oyunun tegra veya mali oldugu belirtilmiyor

chainfire 3d emülatörüyle yüklersin

baronkaro1

Üye
galaxy ace gt-s5830i aldım adreno200 gpu bunda da var mı

baronkaro1

Üye
guitaristboy çok saol ya birçok yerde farklı videocore 4 gibi daha az performanslı gpu su olduğu yazıyodu ama aydınlattın çok saol

R.A.M

R.A.M

Üye
Öncelikle konu güzel tebrik ederim.

---------- Eklendi @ 20:15:26 ---------- Yazıldı @ 20:11:20 ----------

Benim anlamadığım şu galaxy ace'de andreo gpu var bazı güçlü oyunları kaldırmıyor neo v, galaxy plus vs telefonlardada andreo var onlarada açamadığı oyun yok diyolar ne farkı var?

Üst Alt