Nokia Bubbles hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bubbles hakkında yardım.
Arkadaşlar. Bende Nokia Bubbles 1.00 yüklü. Arka plan nerden değiştireceğim. Ayrıca ekranda sayaç gibi birşey var o ne işe yarıyor çözemedim. Yardımcı olur musunuz ? (HALLETTİM ALTTAKİ SORUNA BAKARSANIZ Bİ ? )

Ayrıca gelen mesajı göremiyorum. Götürüp üstüne bıraktığımda ana ekrana dönüyor mesajı açmıyor ?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
o sayaç önemli birşey değil. Arkaplan için ekranda boş bi yere basılı tut parmağına gelen baloncuğu ekranda çıkan resim baloncuğunun üzerine sürükle ve bırak

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorun daha var ekledim.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
belle versiyonu çıkarmaları lazım o zaman. Bide müzik çalar açıkken bubbleste ileri sarma vs. Baloncukları çıkıyor

Müzik çalar sorunsuz. Sevdim.
Çok şarj yiyor mu bu Bubbles ? Mesajları açmayınca soğudum silicem yiyorsa :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben genelde kullanmadığım için mesaj olayını farketmemiştim ama zaten önemli değil telefonda bulunsun arkadaşlara gösteriyorum bazen güzel duruyo ekranda

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence slide unlock dene bi cok skini var ayrıca ben kullanmaya başladm bi kac gündür gayet hoş

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir oyun uygulama video vs. Açıkken ekranı kilitleyip tekrar açtığımda ekran kararıyordu

Arada oluyor bendede.

ben genelde kullanmadığım için mesaj olayını farketmemiştim ama zaten önemli değil telefonda bulunsun arkadaşlara gösteriyorum bazen güzel duruyo ekranda

Evet fena değil

bence slide unlock dene bi cok skini var ayrıca ben kullanmaya başladm bi kac gündür gayet hoş

Link verseydin ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum şuan mobilim bulamamki pcden girdigimde atarım linki o yorumu yazdıgımdada mobildim grdgmde ilk iş atarım linki

TheMadness

TheMadness

Üye
Bellede biraz hatalı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Eyw.

Sildim valla. Belle uyumlu çıkarsa kurarız artık.

belle uyumlu çıkarsa demişsin ama bellede kullanıyorum ben sorun yok mesaj olayını söylemişsiniz zaten oda mesaj uyarısına yönlendiriyor bu bir sorun değilki evet yada hayır demek bir sorunsa bilemem tabi
oyun için ekran kararıyor diyen arkadaşta normal tuş kilidi yapınca direkt açılıyormu acaba yine bir süre beklemek gerekiyor hemen açılmıyor oyun tuş kilidinden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt