widget yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
widget yükleme
arkadaşlar bazı widgetlerde mesela müzik widgeti yüklenmiyor bu yerleşik bi bileşen diyor bunların kurulumunu nasıl yapıyorsunuz muhakkak kullananlar vardır tel hackli çoğu widget yükleniyor ama bikaç tanesinde bu uyarıyı veriyor nasıl yükleriz bunları.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sende cfw yüklü sanırım çünkü bende orjinal belle yüklü hiçbir widget'da sorun çıkmadı, cfw içinde önceden yüklüdür muhtemelen.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Sende cfw yüklü sanırım çünkü bende orjinal belle yüklü hiçbir widget'da sorun çıkmadı, cfw içinde önceden yüklüdür muhtemelen.
yok kardeş cfw olayından anlamıyorum orjinal belle normal yolla hackli bende bi çok widget yükledim sorun yok ama bi kaç tanesinde bu uyarıyı veriyor bi tane müzik widget yüklemek istiyorum yüklemiyor bide dijital saat.

_ardaa

_ardaa

Üye
Widget'larda yüklenmeyenler için bir klasörü silmen gerekiyordu widget'lar bölümünde olması lazım baktın mı oraya bende de orjinal belle var müzik widget'ını sorunsuz yüklemiştim pek fark göremeyince silmiştim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende aynı hatayı bi çok widgette almıştım bi baktım yüklenmişlerde :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Widget'larda yüklenmeyenler için bir klasörü silmen gerekiyordu widget'lar bölümünde olması lazım baktın mı oraya bende de orjinal belle var müzik widget'ını sorunsuz yüklemiştim pek fark göremeyince silmiştim.

walla şimdi baktım ama bulamadım öle bi konu bilen varsa yazıverse hangi klasör olduğunu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumdan mi yükledın ve nasıl

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sis uygulamaları operadan yükleyınce dırek yüklü dosyalara atıyor zaten ordan bulup yükleyebıliyorsunuz

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

o kunuyu okudum da orda güncelleştirme hatası alanlar için o klasörü silin diyordu bendeki hata o deil diye denemedim şimdi o klasöre baktımda baya çok şey var içinde orjinal widgetlerle alakalı şeylerde var hatta bi klasörde muzic widget var o orjinali sanırım teli mahvetmiyeyim diye denemiyecem o işlemi başka sorunsuz bi çözüm yoksa vazgeçtim orjinal i kalıversin onlarında ilgin için teşekkürler.

----------Eklendi @ 23:11:12 ---------- Yazıldı @ 23:09:30 ----------

forumdan mi yükledın ve nasıl

forumdan da var başka yerlerden bulduklarımdan da var normal sis dosyası işte diğerlerini yüklüyorum hepsi geliyor teli restart bile yapmıyorum ama müzik ve dijital saat yüklenmiyor bu yerleşik bileşen diyor.anlamadığım analog saat yükleniyor da dijital neden olmuyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
konuyu ben açtım zaten dikkt ettiysen ve gerekli tüm açıklamalar var orda yine de sen bilirsin

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ben açtım zaten dikkt ettiysen ve gerekli tüm açıklamalar var orda yine de sen bilirsin

elbette konuyu senin açtığının farkındayım ama dediğim gibi sistemle fazla oynamak istemiyorum yazılım atmaktan anlamadığım için sorun yaşamak istemem başkaları sorun yaşamıyordur belki ama ben şanssızımdır beni bulur böle şeyler :)

hakan_710

hakan_710

Üye

elbette konuyu senin açtığının farkındayım ama dediğim gibi sistemle fazla oynamak istemiyorum yazılım atmaktan anlamadığım için sorun yaşamak istemem başkaları sorun yaşamıyordur belki ama ben şanssızımdır beni bulur böle şeyler :)
sorun yaşarsan bana ulaş garanti veriyorum sana ;) her türlü yardım ederim son karar senin hadi kalın sağlıcakla..

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sorun yaşarsan bana ulaş garanti veriyorum sana ;) her türlü yardım ederim son karar senin hadi kalın sağlıcakla..

denedim fakat şöyle dediğin klasörde söylediğim gibi müzik widget yazan klasörü buldum onu yedekledim ve sildim teli açtım kapattım bendeki müzik widgeti yüklemeye çalıştım yine [bu yerleşik bi bileşen] dedi yüklemedi ana ekranda widget ekle deyincede orjinal müzik widgetide kayboldu yani o klasörü silmekle olmuyor sen zaten demişsin orda güncelleştirme hatası alanlar için benim sorun o deil yani neyse yedeği geri kopyaladım teli restart yaptım orjinali geri geldi.

hakan_710

hakan_710

Üye
normalde sorun olmamsı gerek defalarca kez sildim yükledim problem yok. yüklemek istiyosan ben sana yardım etmeye hazırım hala olmadı telefona bağlanıp bikaç bişeye bkarım. yine söylüyorum sorun yok :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ilgin ve yardımların için gerçekten teşekkür ederim fakat o yolla olmadı sonuçta o klasörü kökten silsemde çare olmayacak yani, başka bi yolu yordamı varsa deneyelim kafama takıldı herkeste oluyoda bende niye olmuyo fark nerde dediğim gibi tel normal hackli cfw deil installserver le open4 da açık.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
ilgin ve yardımların için gerçekten teşekkür ederim fakat o yolla olmadı sonuçta o klasörü kökten silsemde çare olmayacak yani, başka bi yolu yordamı varsa deneyelim kafama takıldı herkeste oluyoda bende niye olmuyo fark nerde dediğim gibi tel normal hackli cfw deil installserver le open4 da açık.
daha önce faklı bi konudan falan yüklemeye çalıştınız mı widgetlri? orjinal fw de dahili bileşen dememesi gerek bnm de kafama takıldı yüklü uygulamalara girip bikaç resim alabilir misiniz olmadı onları bana göndrin bi kontrol edeyim

hakan_710

hakan_710

Üye
benim yüklemek istediğim sendeki deil kendi paylaştığım bi widget war plangi şeffaf onu deniyorum hoş daha önce başka denemiştim oda olmamıştı en alttakini deniyorum aynı planginin analog saati yüklendi sorun yok ama dediğim gibi dijital saat ve müzik widget yükleyemiyorum tele.
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/big-analog-music-widget-by-ind190-611261.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/big-analog-music-widget-by-ind190-611261.html
dur ben müzik widgetine bi bakayım blki bişeyler yapabilirim

----------Eklendi @ 15:33:15 ---------- Yazıldı @ 15:31:04 ----------

ayrıca yüklemeden önce diğerlerini kaldırman gerek kaldırıyosun dmi

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
işte bütün yüklü uygulamalar.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt