__aylık cepnet paketinin geri dönmesini isteyenler bi baksınlar__

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
__aylık cepnet paketinin geri dönmesini isteyenler bi baksınlar__
arkadaşlar bildiğiniz üzere vodafone nin internet paketlerinden fiyat yönünden hiçte menmun değiliz. vodafonenin forum sitesinde isteğimizi dile getirsek inanıyorum aylık cepnet paketini geri dönme ihtimalini yükseltebiliriz.. lütfen verdiğim linkte vodafone forum sitesine üye olup isteğimizi paylaşalım.

drivenn

Üye
normal kullanıcılar için cepnet çok iyiydi ancak bizim millet biraz fazla abarttı ayda 20-30 gb data kullananlar olunca mecburen iptal ettiler tekrar döneceğini sanmıyorum ama denemekte fayda var

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
isterse getirmesinler handler kullanıyorum

Mert045

Mert045

Üye
Danger böyle şeyleri ulu orta yazma ertesi gün kullanmayı görürsün :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Danger böyle şeyleri ulu orta yazma ertesi gün kullanmayı görürsün :)

:D:D onlarda cepneti geri getirsinler ben her ay 20 tl nasıl verim nete 10 tl de sms için hadi oldu 30 tl öğrenci adamız acısınlar bizede

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
mod da bi yere kadar dostlarım bi google maps te youtube de kullanamıyoruz mesela

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
mod da bi yere kadar dostlarım bi google maps te youtube de kullanamıyoruz mesela

olsun youtube videolarını 3gpye cevirip indirp izliyorum biraz beklemeli oluyor ama en fazla 2 3 dk sürüyor

rapidline

Üye
Ben surf için handler kullanıyorum vodafonedanda günlük sınırsız alcam uygulamalar için

rizaaktepe

Üye
şu hanler mod ile sinirsiz internet nasıl yapılıyor biri bana anlatsa ; aslinda vodafone aylık sınırsız cepnetim var acaba nasıl denerim :)

atarax29

Üye
yapin bakalim siniri gosterirler sonra demedi demeyin

esokmen

esokmen

Üye
arkadaşlar bildiğiniz üzere vodafone nin internet paketlerinden fiyat yönünden hiçte menmun değiliz. vodafonenin forum sitesinde isteğimizi dile getirsek inanıyorum aylık cepnet paketini geri dönme ihtimalini yükseltebiliriz.. lütfen verdiğim linkte vodafone forum sitesine üye olup isteğimizi paylaşalım.

Aynen arkadaşım ben yolladım fakat geçiştirdiler birçok abone yüklenmeli ki geri dönsün.

----------Eklendi @ 10:56:42 ---------- Yazıldı @ 10:56:09 ----------

isterse getirmesinler handler kullanıyorum

Sadıçim sakin ol :) devam

veli_efendi

veli_efendi

Üye
gelsin gelsin

Munayahmet

Munayahmet

Üye
Nerdee o günler =)

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar forum sitesine üye olup isteğimizi yeni konular veya mevcut konulara isteğimizi yazalım inanıyorm geri gelir

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Konu güncel, destek bekliyoruz arkadaslar.

thelodos

Üye
arkadaslar vodofon bu yuzden cok abone kaybeti

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar forum sitesine üye olup isteğimizi yeni konular veya mevcut konulara isteğimizi yazalım inanıyorm geri gelir

Haklısın kardeş,
Haydi beyler zor değil 3 dakikanınizi ayırın foruma üye olup cepneti geri isteyin ne kadar baskı olursa o kadar etkili olur. Vodafone daha fazla sessiz kalamaz. Herkes yazsın. Belki vodafone bu formu ve diğer forumları görmüyor ama emin olun ki kendi formunu herhan gözlüyor. Cepneti istiyorsanız hergün yazın zor birşey değil

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye

Haklısın kardeş,
Haydi beyler zor değil 3 dakikanınizi ayırın foruma üye olup cepneti geri isteyin ne kadar baskı olursa o kadar etkili olur. Vodafone daha fazla sessiz kalamaz. Herkes yazsın. Belki vodafone bu formu ve diğer forumları görmüyor ama emin olun ki kendi formunu herhan gözlüyor. Cepneti istiyorsanız hergün yazın zor birşey değil

Katılıyorum dostum, vf forumda elimden geldiğinde dile getiriyorum, bol bol başlık açmak lazım ama forumdaki görevliler başlıkları taşımaktan başka bir boka yaramıyorlar. açıklama yok, bilgi yok. paket gelmeyecekse bekleme sürem dolunca (2,5 ay gibi bi süre kaldı) tekrar eski operatörüme turkcelle yada aveaya geçerim.

Salihç.

Üye
Katılıyorum dostum, vf forumda elimden geldiğinde dile getiriyorum, bol bol başlık açmak lazım ama forumdaki görevliler başlıkları taşımaktan başka bir boka yaramıyorlar. açıklama yok, bilgi yok. paket gelmeyecekse bekleme sürem dolunca (2,5 ay gibi bi süre kaldı) tekrar eski operatörüme turkcelle yada aveaya geçerim.
gec ùlen ttanmi var sni.biti cepinet biti.anadinmi.sıkıldm snin yurumlarndan be.gicik.

furkan5800

furkan5800

Üye
çokta tın ben hertürlü giriyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt