Nokia 808 Pureview ödül aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 Pureview ödül aldı
İspanya Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2012 bir çok donanım üreticisi katıldı. Özellikle dört çekirdekli akıllı cep telefonlarının büyük ilgi gördüğü etkinlikte HTC, Samsung, Nokia, Huawei, LG, ZTE gibi büyük akıllı cep telefonu üreticileri yeni cihazlarının duyuruları ve tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Mobil Dünya Kongresi’nde size de haberini verdiğimiz GSMA Global Mobil ödüllerinde bir çok kategoride ödüller dağıtıldı. Dikkat çekenleri hatırlayacak olursak eğer en iyi cihaz üreticisi Samsung, en iyi akıllı cep telefonu da Samsung Galaxy S II seçilmişti. Ödül alanlar arasında bir Türk şirketi de vardı. Turkcell abonelerine sunduğu TıklaKonuş hizmeti ile ödüle layık görüldü.

Bir kategori kaldı ki, onun da sahibi belli oldu. En iyi yeni telefon,cihaz ya da tablet kategorisinde ödülü Nokia aldı. Yine Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı ve 41MP kamerası ile oldukça ilgi çeken Nokia 808 Pureview akıllı cep telefonu ödüle layık görüldü. Nokia en iyi özellikli telefon ya da giriş seviyesi telefon ödülünden sonra bu ödülü de kazanmış oldu.

Maxicep

joe_cenk

joe_cenk

Üye
yakışır nokia ya

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Adamlar hakkedıyor ama şu ekran cözunurlugnu duzeltemedı halen vga cözünürlükte Htc fullhd göruntuye gececek nerdeyse nokia halen vga yi zorluyor :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Adamlar hakkedıyor ama şu ekran cözunurlugnu duzeltemedı halen vga cözünürlükte Htc fullhd göruntuye gececek nerdeyse nokia halen vga yi zorluyor :(

nokia researh centerın ekran konusunda çalışmaları hakkında bazı haberler okumuştum şu anda ortadogu teknik üniversitesi ile ortak bir projede ultrahd ekran geliştiriyorlar ve yakında bu teknolojiyi cep telefonlarında kullanmaya baslayacaklar fakat symbian ^3 cihazlardaki ekran çözünürlügünü arttıramamslarının sebebi tamamen mevcut oyun ve uygulamaların uyumluluğuyla ilgili yoksa nokia şu anda lumialarda 480*800 ekran kullanıyor yani. Aslında bana göre ekran çözünürlügünü arttırırken piksel densiteyi de arttırması lazım artık nokianın. Hala 180ppi ekranlar kullanması yakışmıyor artık

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Emre-45

Emre-45

Üye
Cep telefonunda 1280x720 çözünürlüğüne ulaşılmışken Nokia 2 senedir yeni telefonlarında aynı çözünürlüğü kullanıyor 640*360. 4"lik ekranda pikseller sayılır artık. Sadece kameraya önem verilse fotoğraf makinesi alınırdı zaten.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokia ekran cözünürlügünü düzeltseydi nokia 808 de yok yok satardı oo telefon nokianın bır bıldıgı vardır ama yınede

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten adamlar sırf yazılım yüzünden ekran çözünürlüğünü arttıramıyorlar

yeauw

yeauw

Üye
fayyy beah xd nekadar acaba fiyat xs

atakan25

atakan25

Üye
güzel

PriZm

PriZm

Üye
Cep telefonunda 1280x720 çözünürlüğüne ulaşılmışken Nokia 2 senedir yeni telefonlarında aynı çözünürlüğü kullanıyor 640*360. 4"lik ekranda pikseller sayılır artık. Sadece kameraya önem verilse fotoğraf makinesi alınırdı zaten.

Symbianın çözünürlük sınırlaması işte.belkide tek kötü yanı budur.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

Symbianın çözünürlük sınırlaması işte.belkide tek kötü yanı budur.

bildiğim kadarıyla şuanda var olan oyunlar yeni çıkan cihazdada oynansın diye çözünürlüğü değiştirmiyorlar.

PriZm

PriZm

Üye
bildiğim kadarıyla şuanda var olan oyunlar yeni çıkan cihazdada oynansın diye çözünürlüğü değiştirmiyorlar.

evet ama böyle daha kötü.4" ekranı olan E7 de nerdeyse pixeller teker teker sayılıyor benim telefon ile telefoncuda karşılaştırdım tam bir felaket.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çıksın en fazla 1 2 ay sonra bende :naughty:

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

evet ama böyle daha kötü.4" ekranı olan E7 de nerdeyse pixeller teker teker sayılıyor benim telefon ile telefoncuda karşılaştırdım tam bir felaket.

doğrudur. nokianın gameloft vs. gibi oyun şirketleri ile anlaşması olsa sürekli oyun çıkarsalar eminim yeni çıkacak cihazların çözünürlüğünü yükseltirler ama oyun kıtlığı olduğu için yükseltmiyolar çözünürlüğü.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Android'i kameraya tercih ederim diyorsunuz.Doğru karar mı bilmem ama benim seçim 900'den yana.

valla benim için kamera hiç önemli değil. benim bir sonraki tercihim büyük ihtimal android. çünkü hem oyun uygulama hemde kişiselleştirme den yana tercihim.

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
doğrudur. nokianın gameloft vs. gibi oyun şirketleri ile anlaşması olsa sürekli oyun çıkarsalar eminim yeni çıkacak cihazların çözünürlüğünü yükseltirler ama oyun kıtlığı olduğu için yükseltmiyolar çözünürlüğü.

oyun kıtlığından olduğunu zannetmiyorum.bu çözünürlük 5800 dada 640*360 tı şimdi nokianın amiral gemisi N8 de de 640*360.üstelik aralarındaki sistem farklı.Nokianın Symbian^3 telefonlarında daha yüksek çözünürlük kullanması gerekliydi.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt