www.yublu.com bedava sms sıtesı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
www.yublu.com bedava sms sıtesı
mobılden gırenler opera mobıl 10.1 ıle gırdıklerınde sıte açılıyor ama opera mını ıle çalısmıyor haberınız olsun

• Beğen
Tepkiler: freelion

symbian.forever

symbian.forever

Üye
elime sağlık :naughty:

Harbi bende ilyas abiden öğrendim. Ilyas abinin emeğine sağlık :oke:

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
Giden mesaja reklam vs ekleniyor mu ? Kullanıyorsan siteyi biraz detaylı bilgi versene

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben opera mini kullandığım için üye olamadım. :D üye olanlar bilgilendirsin :oke:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Giden mesaja reklam vs ekleniyor mu ? Kullanıyorsan siteyi biraz detaylı bilgi versene

sıte anında sms gıdıyor sıte turkçe kayıt olman lazım sms gıderken reklam da var yakında ıphone andoid ve ovı mazada olacak bu pogram

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
eyv . Kardeş tsk açıklama için

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
rıca

'h716043'

'h716043'

Üye
opera mini ilede oluyor

'h716043'

'h716043'

Üye
ayarlardan tek sütun görünümü açık olacak

symbian.forever

symbian.forever

Üye
tamam abi. Deneyem

symbian.forever

symbian.forever

Üye
yine olmadı

15baba

15baba

Üye
Oluyor geçen hafta öğrendim ben de. Ama bu telden için ağır biraz. Hafif kasıyo

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben yaşamadım. :off:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
nasıl yapamıyorsun anlat yardım edıyım

Üye olurken herşeyi yapıyorum ama üyelik sözleşmesini kabul ete tıklıyorum sonra üyeliği tamamla dedikten sonra kırmızı oluyor. Bekle resim yükleyeyim

----------Eklendi @ 18:37:12 ---------- Yazıldı @ 18:34:20 ----------

üyelik sözleşmesini kabul ediyorum kısmı kırmızı oluyor

----------Eklendi @ 18:45:55 ---------- Yazıldı @ 18:37:12 ----------

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Üye olurken herşeyi yapıyorum ama üyelik sözleşmesini kabul ete tıklıyorum sonra üyeliği tamamla dedikten sonra kırmızı oluyor. Bekle resim yükleyeyim

----------Eklendi @ 18:37:12 ---------- Yazıldı @ 18:34:20 ----------

üyelik sözleşmesini kabul ediyorum kısmı kırmızı oluyor

----------Eklendi @ 18:45:55 ---------- Yazıldı @ 18:37:12 ----------

opera mobil 10.1 kullan bide onu dene bakalım ben opera mobıl ile bugun kayıt oldum

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bende o yok. Yükleyememde. Hafıza kartım sorunlu. Neyse. Bişeyler yapmaya çalışacam

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu siteye her giriş çıkışta yeniden üye olmak gerekiyor galiba 2 kere üye oldum her çıkışımda yeniden girmek istediğimde hatalı kullanıcı adı yada şifre diyor saçma birşey üyeliğimi nasıl iptal edeceğim bile belli değil benim adıma işşallah sağa sola reklam mesajları göndermez konuyu açan arkadaş üye olun diye tavsiye etmiş ama bunlardan bahsetmemiş üyelik çok kolay diyor nasıl iptal edildiğinide bir zahmet açıklarsa daha açıklayıcı bir konu açmış olur tabi üye girişi yapamadığın bir siteden nasıl üyeliği iptal edebilirim onuda bilmiyorum ama neyse

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bu siteye her giriş çıkışta yeniden üye olmak gerekiyor galiba 2 kere üye oldum her çıkışımda yeniden girmek istediğimde hatalı kullanıcı adı yada şifre diyor saçma birşey üyeliğimi nasıl iptal edeceğim bile belli değil benim adıma işşallah sağa sola reklam mesajları göndermez konuyu açan arkadaş üye olun diye tavsiye etmiş ama bunlardan bahsetmemiş üyelik çok kolay diyor nasıl iptal edildiğinide bir zahmet açıklarsa daha açıklayıcı bir konu açmış olur tabi üye girişi yapamadığın bir siteden nasıl üyeliği iptal edebilirim onuda bilmiyorum ama neyse

ben her girdigmde üye girişi yapabılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt