Eset sağolsun system32 den dosya sildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Eset sağolsun system32 den dosya sildi
Ben geçen günlerde Eset yükledim fakat eset galiba system32 bölümünden ''msibti.dll'' dosyasını trojan var diyerek sildi ve şimdi her açılışta o dosya yüzünden çoğu program kararsızlığa düşüp kapanıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz işletim sistemi: windows 7

savas_yal

savas_yal

Üye
Ben geçen günlerde Eset yükledim fakat eset galiba system32 bölümünden ''msibti.dll'' dosyasını trojan var diyerek sildi ve şimdi her açılışta o dosya yüzünden çoğu program kararsızlığa düşüp kapanıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz işletim sistemi: windows 7

kurulum cdsini takıp onar seçenegini seç silinen dosyayı tekrar yükleyecektir

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
kurulum cdsini takıp onar seçenegini seç silinen dosyayı tekrar yükleyecektir
toplama almıştm ve herşey kuruluydu yani elimde windows kurulum cd yok başka çözüm yolu yokmu bunun

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sistem Geri Yukle

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım ismini verdiğin dosyayı internette dll sitelerinde arattım fakat hiç birinde o adı taşıyan bir dll yok. Adını doğru yazdığından emin misin?

• Beğen
sublieutenant

sublieutenant

Üye
ben eksik dosya olduğunda internetten temin ediyorum ama öyle bi dll yok sanırsam ;) adını tekrar öğrensen :lol

----------Eklendi @ 10:49:48 ---------- Yazıldı @ 10:47:27 ----------

ya da msi.dll olmasın o ? btinstall o kadar önemli değil ama msi.dll bulabilirsin netten :spr

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun sizin için ss bile aldım yardım edecek kimse yokmu ya

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
up up :vur

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Hiç uğraşma format at gitsin :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
unut onu sen :) temiz bir forma olayı çözer.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oyle bır dll dosyası normalde yok...
Vırusun bır uzantısı... Eset işini yapıp vırusun calısmasını ve yayılmasını engellemıs. :D
o hatayı duzeltmenın tek yolu sıstemı tamamen temızlemek...
Buda format atarak olur ancak. :oke:

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
oyle bır dll dosyası normalde yok...
Vırusun bır uzantısı... Eset işini yapıp vırusun calısmasını ve yayılmasını engellemıs. :D
o hatayı duzeltmenın tek yolu sıstemı tamamen temızlemek...
Buda format atarak olur ancak. :oke:
usta peki bir tane win7 cd si bulsamda onarım yap desem olurmu :hmmm

Avunyali

Üye
Bak Diğer PCden Torrent Win7 Ultimate 32bt indir... Veya Başlangıçta F8'e Bas Windows Onarın de Onaracaktır ... Olmazsa Temiz Bir 0 la Pcni :)

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Bak Diğer PCden Torrent Win7 Ultimate 32bt indir... Veya Başlangıçta F8'e Bas Windows Onarın de Onaracaktır ... Olmazsa Temiz Bir 0 la Pcni :)
öyle yaptığım zaman sistem birşeylerin farkına varıyor :islik :oke:

• Beğen
Tepkiler: Avunyali
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım dll fixer adında bir program var. İnternette araştır çok kolay bulursun. Bilgisayarındaki eksik dll dosyalarını kendi buluyo ve tamamlıyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dll fixer adında bir program var. İnternette araştır çok kolay bulursun. Bilgisayarındaki eksik dll dosyalarını kendi buluyo ve tamamlıyor.
onu şu an en aktif durumda kullanıyorum :islik birşey yapamadı combo fixer gibi programlarda kullandım fayda etmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt