Değişik Duyguları Yaşamak İsteyenler İçin I-Doser

Sponsorlu Bağlantılar

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Tabi ki :D Spordan gelmiştim. Yorgundum. Sonra ne var ne yok diye bu konuya geldim. Ve 6. Sayfadaki verilen linkleri gördüm. Ordan baktım. Spor yapanlara iyi geliyor diye yazınca indirdim direk :D Sonra başladım dinlemeye. Konsantee olmakla geçti. 5-10dk. Sonra bacaklarıma göğsüme ferahlama geldi. Adreline dedikleri bu olsa gerek. Uçurumdan düşerken yüzüne soğuk rüzgar çarparya etkisi aynen böyle idi :D sonrada uyuya kalmışım.

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Gates of Hades dinlemiştim, tabiri caizse altıma ediyordum. Sonuna doğru aşırı derecede hızlanan nefes alışverişim nedeniyle kulaklığı fırlattım. Çok fena korkunçtu ve asılı olan montu görüp bağırmış, onun mont olduğunu anladığımda ağlamıştım. Arkadaşıma bundan bahsettiğimde güldü, olmaz öyle şey dedi, o da dinlemeye başladı ama daha 10 dakikada sayıklamaya başladı, dayanamadı bıraktı. Bu da böyle bir anımdır. Yüksek kalite (320kbps) indirmek için aşağıdaki linke tıklayın:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
İsterseyene i-doser programını (android için) pm'den atabilirim.

Link başka siteden olduğu için konuya yazmak oluyor mu,bilmiyorum :bilmm

TheExplorer

Üye
Alkolü denedim,gerçekten çok etkileyici ve gerçekçi.Kalp ritmide değişiklik oldu,suratta ufak aptalca bir gülümseme inanılamzdı beğendim.:oke:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Alkolü denedim,gerçekten çok etkileyici ve gerçekçi.Kalp ritmide değişiklik oldu,suratta ufak aptalca bir gülümseme inanılamzdı beğendim.:oke:

Başka neler denedin ? Ayrıca ben müziğe konsantre olamıyorum. Oluyrum da fazla olamıyorum. Sen nasıl konsantre oluyosun ? :ehe

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kafanızı mikro dalga fırına sokup çalışıtırın aynı etkiyi yapıyor :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Bu ne abi ya otuz dakka bu cızırtı dinlenir mi bunu dinleyen zaten kafayı yer :D yok yok dinledim ama bişey olmadı çok sıkıldım. Ayriyeten bana mutlu sonla bitenlerin adını yazabilir misiniz :)

TheExplorer

Üye

Başka neler denedin ? Ayrıca ben müziğe konsantre olamıyorum. Oluyrum da fazla olamıyorum. Sen nasıl konsantre oluyosun ? :ehe

BrahinQH+ denedim.

Konsantre için müziği dinlerken 1000'den geri say,+ müziğe kulak ver.:D

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
legend5858

legend5858

Üye
uçuyoruzz :D :D

mstf_l

mstf_l

Üye
İsterseyene i-doser programını (android için) pm'den atabilirim.

Link başka siteden olduğu için konuya yazmak oluyor mu,bilmiyorum :bilmm

Üyelik gerektirmiyorsa sorun olmaz zaten yasak değil, ayrıca gerektirse blle birşey olacağını sanmam sonuçta o sitenin reklamın yapmak için yazmıyorsun

----------Eklendi @ 05:51:19 ---------- Yazıldı @ 05:49:46 ----------

Gates of Hades dinlemiştim, tabiri caizse altıma ediyordum. Sonuna doğru aşırı derecede hızlanan nefes alışverişim nedeniyle kulaklığı fırlattım. Çok fena korkunçtu ve asılı olan montu görüp bağırmış, onun mont olduğunu anladığımda ağlamıştım. Arkadaşıma bundan bahsettiğimde güldü, olmaz öyle şey dedi, o da dinlemeye başladı ama daha 10 dakikada sayıklamaya başladı, dayanamadı bıraktı. Bu da böyle bir anımdır. Yüksek kalite (320kbps) indirmek için aşağıdaki linke tıklayın:

Benim denediklerim bunun birinci başlığındaydı ama etki yapmadıbana nedense :ehe

bakalım bi şunlara

----------Eklendi @ 05:53:15 ---------- Yazıldı @ 05:51:19 ----------

Tabi ki :D Spordan gelmiştim. Yorgundum. Sonra ne var ne yok diye bu konuya geldim. Ve 6. Sayfadaki verilen linkleri gördüm. Ordan baktım. Spor yapanlara iyi geliyor diye yazınca indirdim direk :D Sonra başladım dinlemeye. Konsantee olmakla geçti. 5-10dk. Sonra bacaklarıma göğsüme ferahlama geldi. Adreline dedikleri bu olsa gerek. Uçurumdan düşerken yüzüne soğuk rüzgar çarparya etkisi aynen böyle idi :D sonrada uyuya kalmışım.

yüne denedim sonuç

Brain+ uykum geldi
White crosses 1 denememde önce hafif kalbim hızlandı sonra uykum geldi
White crosses 2 denememde etki yapmadı
Gates of Hades yine etki yapmadı :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kafa yaptınız mı durumlar nasıl dozcular :ehe

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Ben az once quik happyi dinledim harikaydı çok huzurlu hissettim kendimi şimdi adrenalini indircem

Wilde

Wilde

Üye
ben deniyom şimdi bakalım işe yarıycakmı

Wilde

Wilde

Üye
bu ne yav iş yapıyormu :D
kokoini denedim böyle bir çakır keyiglilikmi denir karnımdaböyle garip bi his rahatlık gibi uyku gibi değişik hiç hiseetmediydim şimdi şu öforiyi indiriyorum

efsane717171

Üye
orgasm ı denedim ama tık yok :D

TheCower

TheCower

Üye
Ben de denedim 10 tane falan daha hiç biri etki etmedi.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bırakın bu işleri babikler. Alın size dozun kralı.. Bildiğin DOZer :

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

Üst Alt