Belle hatalarına kesim çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
Belle hatalarına kesim çözüm
Ben c6 01 kullanıyorum evet arkadaşlar navifirm programında nokia care bölumünde telefonuza ait güncellemeleri 16 adet bunları indirin ve telefona flaş atın herşey super çalısıyo ve tel uygun olmayan witgetleri kurmayın sarjınız daha uzun gıdecektır şu anda mobıldeyim arkadaslar detaylı anlatamadım ve battery pover saving porogramını kurun farkedecektir batarya uzun dayanıyor ben denedim arkadaşlar

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben c6 01 kullanıyorum evet arkadaşlar navifirm programında nokia care bölumünde telefonuza ait güncellemeleri 16 adet bunları indirin ve telefona flaş atın herşey super çalısıyo ve tel uygun olmayan witgetleri kurmayın sarjınız daha uzun gıdecektır şu anda mobıldeyim arkadaslar detaylı anlatamadım ve battery pover saving porogramını kurun farkedecektir batarya uzun dayanıyor ben denedim arkadaşlar
zaten bende bellenin ilk çıktığı dakikalarda bu şekilde yaptım. sorunlar navi yada nokia suite ile ilgili değil yazılım ile alakalı. o yüzden konu kilit :locked:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Senin anlattın normal flash işlemi. Zaten Belle ilk çıktığı günden beri flashla güncelleme daha sağlıklı diyoruz :locked:

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
zaten bende bellenin ilk çıktığı dakikalarda bu şekilde yaptım. sorunlar navi yada nokia suite ile ilgili değil yazılım ile alakalı. o yüzden konu kilit :locked:

hakan kardes flv video izleyemeyenler bataryası az gidenler var ve kulaklık sorunu yasayanlar bır çozum hemen kılıt deme ben denedim perfonmans super

----------Eklendi @ 21:44:52 ---------- Yazıldı @ 21:42:10 ----------

Senin anlattın normal flash işlemi. Zaten Belle ilk çıktığı günden beri flashla güncelleme daha sağlıklı diyoruz :locked:

nokia care olan ı yukledinmi farkı gorursun unutma 8 dosya degil 16 dosya

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
hakan_710

hakan_710

Üye
hakan kardes flv video izleyemeyenler bataryası az gidenler var ve kulaklık sorunu yasayanlar bır çozum hemen kılıt deme ben denedim perfonmans super
bende ilk başlarda öle sanıyodum sorun yok diyodum herkese fakat flv sorunu dedikleri internetle de alakalı.youtube dışında herhangi bir siteden video izlemeye çalış mesela bir film fragmanı izle bakalım açılacak mı? o yüzden dedm yani yanlış anlaşılmasın

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

----------Eklendi @ 21:44:52 ---------- Yazıldı @ 21:42:10 ----------

nokia care olan ı yukledinmi farkı gorursun unutma 8 dosya degil 16 dosya

Kusura bakma fark etmedim denemek lazım ama cfwler daha güzel bence :oke:

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
cfw lere lafım yok onları yapan arkadaşlar cogu çözumlerı buluyorlar zaten ama herşeyin orjinali iyi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
cfw lere lafım yok onları yapan arkadaşlar cogu çözumlerı buluyorlar zaten ama herşeyin orjinali iyi

Öyle ama cfwlerin bi değişikliği yokki sadece orjinale göre biraz iyileştirmeler falan var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...