Symbian^3 genel Ve S^3 Temalardaki konular hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım birçok yöneticinin bu odalarla arası pek iyi degil herkes kendi bölümünde kendi işine bakıyor :)

Ancak bu bölüme de her oturumunuzda muhakkak bakmalısınız hatta düzgün yönetim için zorundasınız :hmmm

Evet kimse ilgilenmedi ben Kurtuluş abiye pm ile de durumu açıkladım tamamdır dedi...
Bilgi vererek konularımı taşıyabilirsin dedi...

Ben
im yönetimdeki açılan konulara karşı bir ilgisizliğim yok ancak böyle bir ilgisizlik göz görülür derecede var...
Ben de bilgim dahilinde taşıyorum artık konuları üyelerden şikayet gelirse tekrar bakarım...

Ozan

Ozan

Admin
Sonucta sen burada yazarak, belirterek sorumlulugu üzerinden atmış oluyorsun.
Bölüm takip edilmese de bilgi verdigin için sorun yok, hepimiz maxicep için çalışıyoruz, bu tip kararlar için açıkcası yönetim odasında oyalanmak oldukça gereksiz ama belirtilmeli

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Sonucta sen burada yazarak, belirterek sorumlulugu üzerinden atmış oluyorsun.
Bölüm takip edilmese de bilgi verdigin için sorun yok, hepimiz maxicep için çalışıyoruz, bu tip kararlar için açıkcası yönetim odasında oyalanmak oldukça gereksiz ama belirtilmeli

Konuyu açmamın sebebi tüm bölüm yöneticileri görsün istedim birlikte taşıyalım konuları bölüm yöneticileri bu durumun farkında ama
bölümlerinde başka konular ile meşguller neyse tamam...

----------Eklendi @ 22:23:20 ---------- Yazıldı @ 22:21:53 ----------

ve ayrıca yardım almak istemiştim doğru yerlere mi taşıyorum diye....

Ozan

Ozan

Admin
Yönetici odasında oyalanmaktan kasıt, girmeyen yöneticilerden bir yanıt beklemekti . Yoksa yaptıgın şey en dogru ve olması gereken şey onu kastetmedim yanlıslık olmasın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Elimden geldiğince yardımcı olurum nur.
Yetkili olduğum bölümlerde koşturmaca içindeyim, konuya geç cevap yazdığım için kusura kalma, şikayetler içinde linkler göstererek yardımcı olurum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Elimden geldiğince yardımcı olurum nur.
Yetkili olduğum bölümlerde koşturmaca içindeyim, konuya geç cevap yazdığım için kusura kalma, şikayetler içinde linkler göstererek yardımcı olurum.

Teşekkür ederim Mustafa Sağolasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt