Üç günde 27 yavru köpeği oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üç günde 27 yavru köpeği oldu
Almanya'da bir köpek terbiyecisi 3 gün içerisinde kendini 27 tane köpeğin sahibi olarak buldu

Almanya'nın Aachen kentinde yaşayan ve 2004'ten beri köpek terbiyecisi olan Beatrice Oswald, 2 tane dişi köpeğinin doğurması üzerine kendini köpek cennetinin içinde buldu.

İki yaşındaki Elfi isimli köpeğin 11 sevimli yavru doğurmasından çok kısa bir süre sonra Anny Bonny isimli köpek de 16 yavru doğurdu.
Köpeklerin yavrularını doyurmakta zorlandığını belirten Beatrice, yavru köpekleri beslemek için gönüllüler ve arkadaşlarıyla onlara biberonla süt veridiğini ifade ediyor. Köpekler annelerinden ayrılacak duruma gelene kadar yavruların bakımına devam edecek. kaynak : posta

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:aha: allah yardımcısı olsun nasıl bakacak acaba

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
türkiyede olsa hemen sokağa atarlardı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Astrosman

Astrosman

Üye
Aynen ama eşimin dayısının villası tamamen köpeklerle dolu Tam 38 köpek var iki bakıcı zor yetişiyor hepside cins.

üf ne kadarda çok.. Hepsi adamın üstüne koşsa..... .:ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
38 mi 2 bakıcımı bence bakıcılar aylıklarına zam istemeliler :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Yok ama öle köpekler varki koleksiyonluk değil amaç hayvan sevgisi.Şöleki sokak köpeklerini gördüğünde anında yardım ediyor.Şimdi sıkı dur insandan bile değerli diyor bazen bana :D.Ve birgün hasta ziyaretine gidcez dedi tamam dedim.Gide gide hayvan hastanesine gittik günlüğü 125 $ dan tanımadığı bir sokak köpeğinin bakımını üstlenmiş onu görmeye gittik:ehe.Para olunca herşey olur diyorum bende.

Astrosman

Astrosman

Üye
Yok ama öle köpekler varki koleksiyonluk değil amaç hayvan sevgisi.Şöleki sokak köpeklerini gördüğünde anında yardım ediyor.Şimdi sıkı dur insandan bile değerli diyor bazen bana :D.Ve birgün hasta ziyaretine gidcez dedi tamam dedim.Gide gide hayvan hastanesine gittik günlüğü 125 $ dan tanımadığı bir sokak köpeğinin bakımını üstlenmiş onu görmeye gittik:ehe.Para olunca herşey olur diyorum bende.

hastaneye gideceğiz diyor köpek hastanesine gidiyor.. Abi ALLAH yardımcısı olsun ne diyeyim.. :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt