TSF Shell Pro Sonunda Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
TSF Shell Pro Sonunda Çıktı
Gio'da denenmiştir fakat simgelerin çöznürlüğü düşük performansı arttırmak için olduğunu düşünüyorum onun dışında bir problemi yok.

Stabil Olarak Çalışan Modeller

Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy 551
Google Nexus S
Huawei İdeos X5
SE Xperia x10
Dell Streak ( Mini 5 )
Samsung Galaxy Gio

[video=youtube;SYzYQ6YtepU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SYzYQ6YtepU[/video]

1.2.0 TSF Shell 3D Launcher :

Widgetlar :

NOT : Alıntı yaptığım kaynak isim belirtmesini istemişti.

Android-Mobil.Net'den sangbyrm arkadaşa teşekkürler

NOT : YÜKLERKEN İNTERNETİ KAPATIN.

----------------------------------------------------------------------------
Eğer simgeler bulanık gözüküyorsa marketten lcd resulution(root) programını indirin ve çöznürlüğü 169 veya 170 yapın biraz ekran büyüyecektir

• Beğen
Tepkiler: MezraL123 ve Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Vallahi beklediğim programdı.Eline sağlık.Geçen gün demo videosunu izlemiştim.Çok hoşuma gitti.Farklı bir program.Her ne kadar artık Spb Shell 3D olsa da buda alternatif olarak kullanılabilir.Akşam eve gidince hemen indireceğim.Kullanımda sıkıntı oluyor mu? Satın Al gibi ibareler falan çıkıp kapanma gibi?

----------Eklendi @ 18:33:17 ---------- Yazıldı @ 18:23:59 ----------

Yüklerken internet bağlantısının kesilmesi gerekiyormuş.Bilgilerinize...

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi beklediğim programdı.Eline sağlık.Geçen gün demo videosunu izlemiştim.Çok hoşuma gitti.Farklı bir program.Her ne kadar artık Spb Shell 3D olsa da buda alternatif olarak kullanılabilir.Akşam eve gidince hemen indireceğim.Kullanımda sıkıntı oluyor mu? Satın Al gibi ibareler falan çıkıp kapanma gibi?

----------Eklendi @ 18:33:17 ---------- Yazıldı @ 18:23:59 ----------

Yüklerken internet bağlantısının kesilmesi gerekiyormuş.Bilgilerinize...

evet eklemeyi unutmuşum

MezraL123

MezraL123

Üye
Güzele benziyor. Teşekkürler..

calypso16

calypso16

Üye
Teşekkürler başka widgetları var mı? youtube daki ilk videodaki yaptıkları olmuyor pro sürüm mü?

forza5454

forza5454

Üye
v1.2.0 sürümü yayınlanmıştır. Buyrun crackli v1.2.0 versionu :

KayraBey

KayraBey

Üye
Dur daha yeni yüklemiştik hemen üst versiyonu çıktı :)

calypso16

calypso16

Üye
v1.2.0 sürümü yayınlanmıştır. Buyrun crackli v1.2.0 versionu :
teşekkürler başka widget'ları var mı?

----------Eklendi @ 22:15:33 ---------- Yazıldı @ 22:03:34 ----------

youtube'da videolarda soldan gelen menünün üst tarafında bir menü daha çıkıyor alt menülerin dönüş şeklini değiştiriyor onu nasıl bulacağım

----------Eklendi @ 22:28:24 ---------- Yazıldı @ 22:15:33 ----------

acayip güzel bir launcher

KayraBey

KayraBey

Üye
Klasör widgeti yok bizde.Birde sol-yukardaki ufak simgeler yok.Biraz karıştırıldığında kolaylıkla çözülebilecek bir launcher...

calypso16

calypso16

Üye
şurdaki ile aynı mı ilk verdiğiniz link

KayraBey

KayraBey

Üye

MezraL123

MezraL123

Üye
Aklıma takılan bişey var. Neden yüklenirken internet kapalı olmak zorunda?

KayraBey

KayraBey

Üye
Aklıma takılan bişey var. Neden yüklenirken internet kapalı olmak zorunda?

Başka bir forumda paylaşan arkadaş böyle yazmış.Bende buraya yazdım.Kurmadan önce neti kapattım.Şimdi sorunsuz kullanabiliyorum.Telefona yüklü 3ncü Launcher oldu :)

MezraL123

MezraL123

Üye
Bende gece kurdum. Sorunsuz çalışıyo. Güzel launcher ama interneti açmakta tereddüt ettim bi süre. Sırf o yazı yüzünden :)

----------Eklendi @ 10:28:08 ---------- Yazıldı @ 10:26:57 ----------

Arkadaşında dediği gibi klasör widgetı vs mevcut değil nerden bulabiliriz? Yeni sürümde pek bi fark var mı?

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende gece kurdum. Sorunsuz çalışıyo. Güzel launcher ama interneti açmakta tereddüt ettim bi süre. Sırf o yazı yüzünden :)

----------Eklendi @ 10:28:08 ---------- Yazıldı @ 10:26:57 ----------

Arkadaşında dediği gibi klasör widgetı vs mevcut değil nerden bulabiliriz? Yeni sürümde pek bi fark var mı?

Ben Wi-Fi ile nete bağlanıp hava durumunu falan güncelledim.Şimdilik bir sorun yok.Diğer widgetleri paylaşanlar elbet klasör widgetini de bulur diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
turkemrah

turkemrah

Üye
se xperia x10ide 3d çalışmıyor(music player), folder ikonu videodaki gibi değil ayrıca folder içindeki uygulamaları gösterildiği gibi dosya içinden çıkarıp sayfaya yayma işi de olmadı, flag effect yok, ikonların ekrandaki konumlanması değişmiyor(tek parmakla basılı tutup diğeri ile yön verme), animasyonlu duvar kağıdı çalışmıyor... onun dışında çalışıyor... yükleyin çalıştırmadan önce lucky patcher programından tsfyi bulun üstünde basılı tutun açılan yerden remove license verification seçin auto tıklayın, tsfyi açın kullanın... bir de sorum var, bu launcher için yukarıdaki sorunların düzeltilebileceği ya da herhangi bir iş için ayar yapılabilecek bir yeri var mı?

KayraBey

KayraBey

Üye
@TURKEMRAH: ikonların ekrandaki konumlanması değişmiyor(tek parmakla basılı tutup diğeri ile yön verme)

Bu yapılıyor kardeş.Kendim denedim ve oldu.2 elini kullanarak yap çok basit.İstediğim simgeyi sağa yada sola yatık şekilde ayarlayabiliyorum.

turkemrah

turkemrah

Üye
@TURKEMRAH: ikonların ekrandaki konumlanması değişmiyor(tek parmakla basılı tutup diğeri ile yön verme)

Bu yapılıyor kardeş.Kendim denedim ve oldu.2 elini kullanarak yap çok basit.İstediğim simgeyi sağa yada sola yatık şekilde ayarlayabiliyorum.

Yok be hocam olmuyor... Belki telefondan kaynaklı bir problemdir... Tesadüf olursa bilemem, deneyeyim tekrar... Bu arada music player olayını çözdüm tesadüfen... play tuşu üzerinde parmağımızı aşağı doğru çekince şarkılar arka arkaya açılıyor...

KayraBey

KayraBey

Üye
Yok be hocam olmuyor... Belki telefondan kaynaklı bir problemdir... Tesadüf olursa bilemem, deneyeyim tekrar... Bu arada music player olayını çözdüm tesadüfen... play tuşu üzerinde parmağımızı aşağı doğru çekince şarkılar arka arkaya açılıyor...

Ben ikon olayını yaptım da müzik olayı olmuyor çünkü telefonda hiç müzik yok.2 tanes zil sesi o kadar :D Görüntü biraz buğulu gibi genel de.Özellikle programların simgelerinin olduğu sayfa.Kasıtlı mı yapılmış acaba...

Takipçi Satın Al

Üst Alt