İlginç. Hemde çok ilginç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlginç. Hemde çok ilginç
Buna anlam verebilmekte zorlanıyorum.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Zabıtalar görevini yapıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Neden anlam veremedinki hersey ortada insanlik ayibi devletin calisan elemanlardan ingilizce (no) (sory) diyebilecek bir kisi bile yok :hmmm
Buyuyor memleket dunyaya aciliyor fakat icemizde daraliyoruz egitim egitim sart.

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
minoo

minoo

Üye
Artik her topluluktan korkar oldu polis - zabita. Cok komik. Sokak sanatini durdurmaya calisan her turlu guce karsiyim!

• Beğen
Tepkiler: Otuz ve L-LumieRe

enkazcı

Üye
orda ben olcaktım bildiğim ingilizce küfürleri ve türkçe küfürleri ederdim tipe baksana müzik çalanların :rock:

Astrosman

Astrosman

Üye
Garip

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ilginç

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İngilizce bilmeyebilirler ...
Memurlarımızdan ingilizce bilen kaç kişi çıkar Allah aşkına ... Maalesef bu durum da çok gerideyiz .

Zabıtalar , neden karışır ki onu da anlamıyorum ..! Adamlar ne güzel müziğini yapıyor kime ne zararı var Allah Aşkına ..!

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Artik her topluluktan korkar oldu polis - zabita. Cok komik. Sokak sanatini durdurmaya calisan her turlu guce karsiyim!
+1 :oke:

İngilizce bilmeyebilirler ...
Memurlarımızdan ingilizce bilen kaç kişi çıkar Allah aşkına ... Maalesef bu durum da çok gerideyiz .

Zabıtalar , neden karışır ki onu da anlamıyorum ..! Adamlar ne güzel müziğini yapıyor kime ne zararı var Allah Aşkına ..!

ben dershanedeyken ordaydı bu adamlar nede güzel muzik çalıyorlardı...
zabıtanın yaptıgı şov yapmak... sürekli olarak o meydanda zabıtalar saçma sapan işler yapıyorlar....
gördügümden biliyorum... :off:

minoo

minoo

Üye
Istiklal'de de yasakladilar sokak muzigini. Bombos oldu resmen. Sokak sanati renktir yahu. Daha icten bir sey var mi? Durdurulmasi gerekenlere her turlu yolu acarlar ama adamlarin sokakta caldigi muzige bile karisirlar. Kemandan gitardan bomba yapacaklar sanki.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dikkat edin orda "allah muhafaza, kalabalığa gerek yok" deniyor. Kalabalık yapacaksanız kahvede kalabalık yapın anlamına geliyor bir nevi.

minoo

minoo

Üye
İşte diyorum ya polis - zabıta artık her topluluktan korkar oldu.

tempestshine

tempestshine

Üye
Sokak sanatı hakkında bilgim yok.Eskişehir'de bu tür sokak sanatçıları hiç yok.Ama çok da güzel çalıyorlardı.Kimseye bir zararları da yok.Neden böyle engel oldular hiç anlamadım :bilmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Orada birkaç adam oturup ilahi okusaydı engellenmezlerdi günah denilirdi. Dikkat ederseniz arkada cami var ve müzisyenlerin tipleri de bizim bazı kitleleri rahatsız edecek durumda oldukları için olanlar olmuş. Zabıtanın da suratından şer akıyor. Kalabalık oraya eylem amaçlı toplanmamış ki size ne kardeşim. Kalabalığa gerek yok ne demek ya hu ?

• Beğen
Tepkiler: minoo
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Avrupada bu tür sokakta para kazanma yöntemleri normal karşılanır hem kimsede fazla toplanmaz. Bizim ülkemizde böyle bir durum neredeyse hiç yaşanmadığı için millet toplanıyor. Bu tür şeyler alışkanlık haline gelirse, yavaş yavaş sokaktaki vatandaşta alışır fazla toplanmazlar.

Adamlar para kazanmaya çalışıyor veya çalışmıyor olabilir. Sanat yapıyorlar, müzik çalıyorlar. Bu tür şeyler için millet canlı müziğe para veriyor, adamlar ücretsiz yapıyor. Keyif almak lazım.

Zabıtanın onları dilenci sanması çok normal. Çünkü ülkemizde sokakta dilencilikle para kazananlar çoğunlukta.

Zabıtaların İngilizce bilmemesi de çok normal. KPSS ile alınıyorlar (yanlış biliyorsam uyarın) ve İngilizce bilmeleri gerekmiyor. Ülkemiz torpil ülkesi zaten. Önce bunu aşmamız lazım.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt