Necati’den Fenerbahçe’ye Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Necati’den Fenerbahçe’ye Mesaj
Necati, Fenerbahçe’ye mesaj göndererek, “Yıllardır Kadıköy’de yaşadığımız şanssızlığı bu sene kıracağız ve Fenerbahçe’yi sahasında yeneceğiz” iddiasında bulundu.TRTSpor’da dün akşam yayınlanan FUTBOL ATEŞİ programına konuk olan Necati Ateş, “Durum 2-2 olduğumda moralimiz çok bozuldu. Ben Sabri’ye bugün izlediğimiz her maçta son dakika golü atıldı, bizde atacağım dedim. Ardından Elmander golü attı. Golden sonra o sevinç, o zafer çığlıkları, o ortak coşku şampiyonluğa nasıl kenetlendiğimizin fotoğrafıdır” dedi. Sarı-Kırmızılı futbolcu, Galatasaray’a tekrar geri dönmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Hiç yabancılık çekmedim. Takıma hemen uyum sağladım.. Fatih Terim’in bana olan güvenini boş çıkartmamak gerektiğini biliyorum..O yüzden her hafta daha iyi olmak zorundayım” dedi. Necati Ateş, tüm takım şampiyon olacaklarına inandıklarını ve bu yolda tüm engelleri aşmaya kararlı olduklarını da vurgulayarak, “Seyircimiz bizi desteklemeye devam etsin. Onlara layık oynayıp, layık zaferler elde edeceğiz. Her maç bizim için çok önemli, her maça final havasında çıkıp kazanacağız” diye konuştu. Sarı-kırmızılı futbolcu ezeli rakiplerine de mesaj göndererek, “Yıllardır Kadıköy’de yaşadığımız şanssızlığı bu sene kıracağız ve Fenerbahçe’yi sahasında yeneceğiz” iddiasında bulundu.

greenmile

greenmile

Üye
Doğduğun günden beri:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ney ney Kadıköy de Fenerbahçe'yi yenecek miymişler ?Ben de sana diyorum ki : Sen yenisin herhalde Necati ... :D

SHS

SHS

Üye
mesajı gollerinle ver Aslanım :oke:böylece herkes sussun :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Allah'a şükür koskoca sezonu 1 maça endeksli yaşayan bir takım taraftarı değiliz :) sen üzerine düşeni yap şampiyon olalım kime nerede nasıl yenilmişiz hiç önemli değil kurtarıcı Necati'm :ehe gerçi bu sezon 3'ü 1 arada tarifesi meşhur ama dediğim gibi tınlamıyoruz büyük küçük devirmişiz farketmez :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
"Feneri, Kadıköy'de yenecegiz!"

Diyen Necati Ateş apar topar sağlık kontrolünden geçirildi.:naughty:

arslansem

arslansem

Üye
Iyyy faceden mi :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çaktırmaaaaaaaaaaaaa güllllllll biraz ...:ehe:ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben Necati'yi Adanaspordan tanırım çocukluğuda böyleydi, hiç değişmemiş kerata :ehe
Çenesi kadar ayağı çalışsa yeter

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben Necati'yi Adanaspordan tanırım çocukluğuda böyleydi, hiç değişmemiş kerata :ehe
Çenesi kadar ayağı çalışsa yeter

Al benden de o kadar . Çok kez konuşmuşluğum var ... Çok havalıdır ...:ehe
Altan , Cenk , Necati ... Bir dönemin süper üçlüsüydüler .:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya semih bazen harbiden algılamak da sorun yaşıyorsun he .:ehe:ehe
Ben belli etme , çaktırma anlamın da söyledim ...:D

arslansem

arslansem

Üye
Çaktırmayı belli etme dedin de gül ne ya bro :D neyse Kadıköy'de görüşelim :naughty: Felipe Melooooo 3 olduuuu çok ilginç bir gol :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada 18 Mart ta ben de Fenerbahçe-Galatasaray maçın da olacağım Semih'im...:) Sana canlı yayın yapacağım hiç merak etme ...:ehe

14 ünde İstanbuldayım...::ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt