Telefon Secimi Hakkinda yardim edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karotum

karotum

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Secimi Hakkinda yardim edermisiniz ?
Arkadaslar telefon secimde cok zorlaniyorum sizlerden yardim istiyorum.
Nokia n8 kullandim ve suan iphone 4s kullaniyorum . Yeni telefon secimi yapamiyorum aslinda tekniksel bilgilerim okadarda fazla olan biri degilim.

Bazen Nokia lumia 800 diyorum bazen sony ericson expria bazen ap ayri bi telefon aklima geliyor.

Suan yeni cikmis veya 3 4 ay icinde piyasa cikmasi kesinlesen telefonlardan tevsiyeleriniz varmi siz olsaniz ne alirdiniz veya neyi beklerdiniz . Sizi yormayacak kadarda aciklamasiyla yazarsaniz minnattar kalirim..

cnk52

Üye
Lumia serisini bekleyin derim. Ayrıca xperia s,u,p gibi modeller geliyor. S yakında satışa sunulacak. Henüz konuşmak zor olur çünkü kullanıcı deneyimi yok. Çıktıktan sonra karşılaştırmaları vs. izlerseniz-okursanız yardımı olacaktır. Aceleniz yoksa tabiki. Lumia 800 haziran gibi gelir diye düşünüyorum.

klongs

klongs

Üye
nasıl bir şey istiyorsun ve fiyat sınırın ne

karotum

karotum

Üye
    Konu Sahibi
Lumia serisini bekleyin derim. Ayrıca xperia s,u,p gibi modeller geliyor. S yakında satışa sunulacak. Henüz konuşmak zor olur çünkü kullanıcı deneyimi yok. Çıktıktan sonra karşılaştırmaları vs. izlerseniz-okursanız yardımı olacaktır. Aceleniz yoksa tabiki. Lumia 800 haziran gibi gelir diye düşünüyorum.

Lumia 800 ve Specificaties Sony Xperia S wit suan hollandada satista bu telefonlar oparatorlerde mevcut alina biliyor.

nasıl bir şey istiyorsun ve fiyat sınırın ne
Fiyat sinirim yok . Nasil bisey istedigimde cok kararsizim telefon karmasik olmamasi lazim mesela iphoneyi cok karmasik buldum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
karmaşık olmasın diyorsan en sadd kullanım windovsfhone lu lumialar lumia alacaksan üç ay kadar bekle lumia900 mart nisan gibi gelir ama daha iyi bir cihaz diyorsan fiyatta sıkıntı olmaz diyorsan lumia910 geliyor mayıs haziran gibi piyasada olur bence 808e girme çünkü biraz kaba gelebilir iphone kullandıysan zaten o kamera sistemini lumialara entegre edecek nokia yani bir kere alayım tam olsun diyorsan iki üç ay bekleyip xperia-htc one-x lumia910 gibi telefonların karşılaştırmalarını görmwnde fayda var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım öncelıkle ihtıyaçların doğrultusunda inceleme yap öyle al.bir iki ay sonra sıkılacağın bir telefon seçimi yapma ihtiyacinı karşılayan cihaz olsun.bu sayede pişman olmazsın kolay gelsın.

klongs

klongs

Üye
One X olabilir çok güzel bir telefon beats audio tegra 3 falan

karotum

karotum

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelıkle ihtıyaçların doğrultusunda inceleme yap öyle al.bir iki ay sonra sıkılacağın bir telefon seçimi yapma ihtiyacinı karşılayan cihaz olsun.bu sayede pişman olmazsın kolay gelsın.

telefon kullanimim arttikca ihtiyaclarimi daha iyi anliyorum onceden goruntu yetiyordu almak icin ama mesela evt iphone cok guzel uygulama zenginligi var ama mesela whatsap msg de hala yazi yazarken otomatik tamamlama yapiyor yazilara hala kapatmayi beceremedim.

istedigim veya alacagim biseyin uygulamalarda zengin olmasi lazim artik telefonlari sadece alo demek icin kullanmiyoruz eylence icin daha fazla nokia n8 de uygulamalarda cok zayif kalmisti sanirim bu uygulamalarda telefonlarin tutulmasiyla alakalidir.

suan diger arkadasin yazidigi gibi 3 telefon arasinda secim yapmayi dusunuyorum xperia, htc onex, lumia lari da bekleye bilirim ama yenede uygulamardaki zenginlik acisindan baska fikirleriniz olursa yazarsaniz sevinirim

61semih

61semih

Üye
yakında yenı modeller cıkaracak sony,htc,huewei,samsung,nokia
cıkınca dusunmesın bence.
sony nın ve htc nın barselonada tanıttıgı telefonlar enfes bır arasıtr ıstersen sımdıden bır sekıl alır kafanda.
kaldıkı kullandıgın telefonda cok iyi,arabadan ınıp nokıa ya bınme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt