n9 64 gb beyaz vatan computerda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
n9 64 gb beyaz vatan computerda
işte link

atakan25

atakan25

Üye
buraya niye link koydun?

cnk52

Üye
Bende aynı başlığı açsam mı diye düşünüyordum.
Ordu'da diğer N9 lar 1350-1400 liraya satılıyor, vatanda artık h.sonu indirimi mi bilmiyorum fakat N9 beyaz, 1400 lira world carda.

Uruloki

Uruloki

Üye
beklediğim cihaz ama almaycağım yani 1 sene sonra düşünüyorum

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O fiyatı haketmiyor bence.

tempestshine

tempestshine

Üye
Siyahı ayrı bir karizma.;)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
beş para etmez ya o paraya ne makineler alınıyo varya n9 u 9 katlar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Donanımsal olarak asla katlayamaz ama işletim sistemi bence vasat bari Nokia Belle ile gelseydi.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
aga donanımla yazılım n9 da cok uyusmuyo bence tam perforfmans alınması ıcın uyumlu olması lazım bıde androıd olsaydı n9 ıyı bı cıhaz olurdu

KayraBey

KayraBey

Üye
Nokia artık beni hiç tatmin etmiyor...

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ama 808 ile tekrardan bi atağa geçeçek gibi mi ne

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Çok Para Abi Baksana..Tamam İyi Güzel Hoş Cihaz Ama Parası Çok Fazla..İmkanı Olan Alır Olmayan Bakar :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ama 808 ile tekrardan bi atağa geçeçek gibi mi ne

808 nokianın amiral gemisi degil bence çünkü nokianın donna güncellemesini alıcak cihazların çift çekirdek olacak açıklaması var ve nokia donanım acısından bence çıtasını yükseltmeye basladı

mstf_l

mstf_l

Üye
808 nokianın amiral gemisi degil bence çünkü nokianın donna güncellemesini alıcak cihazların çift çekirdek olacak açıklaması var ve nokia donanım acısından bence çıtasını yükseltmeye basladı

Bence de 808 ileri fiyat bir cihaz olup bazı özellilerden kısılarak(kamera vb.) aynı işlemci ve gpu'lu cihazlarda çıkacaktır

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Bence de 808 ileri fiyat bir cihaz olup bazı özellilerden kısılarak(kamera vb.) aynı işlemci ve gpu'lu cihazlarda çıkacaktır
[/QUOTE
veya aynı kamera sistemiyle daha zarif tasarımlı(n9gibi) daha yüksek donanımlı cihazlar çıkacaktır ki bence bu olasılık daha yüksek

Why Always Me

Why Always Me

Üye
808 ' in Fiyatı Ne Olacak Acaba :)

oguzaydin

Üye
1500 civarı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...