Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n9 64 gb beyaz vatan computerda
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by*cambaz
Üye
Konu Sahibi
n9 64 gb beyaz vatan computerda
işte link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
atakan25
Üye
buraya niye link koydun?
cnk52
Üye
Bende aynı başlığı açsam mı diye düşünüyordum.
Ordu'da diğer N9 lar 1350-1400 liraya satılıyor, vatanda artık h.sonu indirimi mi bilmiyorum fakat N9 beyaz, 1400 lira world carda.
Uruloki
Üye
beklediğim cihaz ama almaycağım yani 1 sene sonra düşünüyorum
"ForeverAlone"
Üye
O fiyatı haketmiyor bence.
tempestshine
Üye
Siyahı ayrı bir karizma.
ZaZuM
Üye
beş para etmez ya o paraya ne makineler alınıyo varya n9 u 9 katlar
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Donanımsal olarak asla katlayamaz ama işletim sistemi bence vasat bari Nokia Belle ile gelseydi.
ZaZuM
Üye
aga donanımla yazılım n9 da cok uyusmuyo bence tam perforfmans alınması ıcın uyumlu olması lazım bıde androıd olsaydı n9 ıyı bı cıhaz olurdu
KayraBey
Üye
Nokia artık beni hiç tatmin etmiyor...
ZaZuM
Üye
ama 808 ile tekrardan bi atağa geçeçek gibi mi ne
Why Always Me
Üye
Çok Para Abi Baksana..Tamam İyi Güzel Hoş Cihaz Ama Parası Çok Fazla..İmkanı Olan Alır Olmayan Bakar
808 nokianın amiral gemisi degil bence çünkü nokianın donna güncellemesini alıcak cihazların çift çekirdek olacak açıklaması var ve nokia donanım acısından bence çıtasını yükseltmeye basladı
808 nokianın amiral gemisi degil bence çünkü nokianın donna güncellemesini alıcak cihazların çift çekirdek olacak açıklaması var ve nokia donanım acısından bence çıtasını yükseltmeye basladı
Bence de 808 ileri fiyat bir cihaz olup bazı özellilerden kısılarak(kamera vb.) aynı işlemci ve gpu'lu cihazlarda çıkacaktır[/QUOTE
veya aynı kamera sistemiyle daha zarif tasarımlı(n9gibi) daha yüksek donanımlı cihazlar çıkacaktır ki bence bu olasılık daha yüksek