Genel Sağlık Sigortası Gelir Tespiti Zırvalamacası

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
Ya aslında iyi o kadar da kötü bakmayın olaya bugün hasteneye 3 kere gidebilirsin paran vardır ücreti karşılayabilirsin ama bunun evliliği var çocuğu var ayrıca yaşlılığı var her zaman sağlığımız yerinde olcak değil ki hastalık bu Allah korusun dert geldi mi geliyor...
bugün bir astım ilacı fiyatı 120 lira ???

bydexer

bydexer

Üye
Saygıder üyemize teşekkür ederüz:ehe

:rica: saygıdeğer moderatörüm.

Ben genel Anlamda söylemiştim Yani forumda olmasa bile tvdede Haberleri izlemiyor galiba

O konuda bişi diyemem saygıdeğer moderatörüm.

Ben haberleri takip etmem, benim haberlerim takip edilir :pro: :ehe

Saygıdeğer moderatörüm;ben de bu prensibi uyguluyorum MCF'de,hem de MCF'ye kayıt olduğumdan beri :cool

Ya aslında iyi o kadar da kötü bakmayın olaya bugün hasteneye 3 kere gidebilirsin paran vardır ücreti karşılayabilirsin ama bunun evliliği var çocuğu var ayrıca yaşlılığı var her zaman sağlığımız yerinde olcak değil ki hastalık bu Allah korusun dert geldi mi geliyor...
bugün bir astım ilacı fiyatı 120 lira ???

Aynen öyle saygıdeğer moderatörüm.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun, az sonra gelir tespiti formumu kaymakamlığa teslim etmeye gidiyorum. Bunu yaptırmayan varsa yaptırsın, bugün son gün. Mesai bitimine kadar kaymakamlığa gidin.

Astrosman

Astrosman

Üye
Saygıdeğer moderatörüm,öncelikle size Bursa'dan sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

<Konuya gelince;sizin durumunuzda olan vatandaşlarımızın yapması gereken tek şey şu,bulunduğunuz bölgedeki SGK veya sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidiyosunuz ve GSS için gelir testi yaptırmak istiyorum diyosunuz.>

Olay bundan ibaret sadece,gözünüzde büyütmenize gerek yok yani;esen kalın saygıdeğer moderatörüm,kolay gelsin :cool

özledim be dayım seni somuru: :bye:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun, az sonra gelir tespiti formumu kaymakamlığa teslim etmeye gidiyorum. Bunu yaptırmayan varsa yaptırsın, bugün son gün. Mesai bitimine kadar kaymakamlığa gidin.
Onun süresi geçmedi mi canım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün sondu. Mustafa'da ordaydı :ehe Rezilliğimize bak. Yağmur altında 2 saati geçkin sıra bakledim.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Mustafa selamını getirdi. Şimdi ben bu tespiti yapmadım. Benimle birlikte milyonlarca kişi de yapmadı eminim. Ne olacak acaba ; af gelir mi:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sende ssk var. Yaptırmayanlar prim ödeyecek mecburen

evet ben telefonumla çektim :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Adana insanını merak eden baksın yüzlerinden efkar akıyor. Dert upload keder download .Hayatları 404 not found

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Millet olarak herşeyi son güne bırakmaya bayılıyoruz :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yaa dostlar bana kagıt geldi aktivasyon yapın falan filan hesabı son gün 1 nisan diye hatırlıyorum galiba yanls hatırlıyorum neyse ben daha önce gittim 2 kere cok sıra oldugu için işimi halledemedim dün arkadaşla beraber gittk orda sıra numarası veren görevliye danıştık verin ögrenci belgelerinizi dedi aldı gidin ewe yatın yarın öglene kadar hallolur dedi bişey yapmayacakmıyız dedik yok işiniz kalmadı halledilir dedi bizi kandırmadı dimi :D

Twitter

Twitter

Üye
Devlete sıcak para.:naughty: Bugün sondu ama uzatacaklarını düşünüyorum, uzatmalılar da..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hakem 9+15'i oynatıyor :ehe Uza uza uzayabildiğin kadar :ehe

Komiklik bir tarafa, gerçekten devlet işleri hep böyle :( Kuyruklar bir yerde güzeldir ancak böyle ciddi bir iş için kuyruk oldu mu zıvanadan çıkıyor insan :(

Tuba

Tuba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O halde tüm ülke bir Adanalı :ehe

• Beğen
' KalendeR '