N8 Yardımmmm Lütfeennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweqweqwe1158

Üye
    Konu Sahibi
N8 Yardımmmm Lütfeennn
Arkadaşlar dün N8 aldım sıfır telefon. Aldım 12 saat şarj edin denildi akşam 6 buçukta taktım halen şarjda herhangi bir sinyal yok.. ne doluyo diyor ne başka bir şey ne de ekranda bi ışık var.. açmaya çalışıyorum yine bir şey yok.. şarj aleti sorunludur dedim başka telefona taktım şarj ediyo aynı şarj aleti ama N8 i etmiyor.. daha telefonumun menüsünü bile göremedim hiç açılmadı.. telefonu iade edip başka bir tanesiyle değiştirebilme imkanımız var mı ?? Şimdiden Teşekkürler..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar dün N8 aldım sıfır telefon. Aldım 12 saat şarj edin denildi akşam 6 buçukta taktım halen şarjda herhangi bir sinyal yok.. ne doluyo diyor ne başka bir şey ne de ekranda bi ışık var.. açmaya çalışıyorum yine bir şey yok.. şarj aleti sorunludur dedim başka telefona taktım şarj ediyo aynı şarj aleti ama N8 i etmiyor.. daha telefonumun menüsünü bile göremedim hiç açılmadı.. telefonu iade edip başka bir tanesiyle değiştirebilme imkanımız var mı ?? Şimdiden Teşekkürler..

Tabiki arkadaşım hiç durma faturanla birlikte hemen aldığın yere git sorunu göster.Geçmiş olsun

MrExpert

MrExpert

Üye
bendede 5800 almıştım bozuk çıktı hemen faturayla aynen iade etmiştim....

qweqweqwe1158

Üye
    Konu Sahibi
Saoln arkadaşlar Hallettim geri verdim yenisini gönderecekler...

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Cihazı Neden 12 Saat Şarj Etme Gereği Duydunuz ki ? Artık Yeni Nesil Cihazlarda Batarya Dolduğu An Daha Fazla Şarj'da Tutmanın Bir Gereği Kalmadı Çünkü Zaten Batarya Dolduğunda Otomatikmen Şarj Aletinden Cihaza Gelen Enerji Kesiliyor Ve Daha Fazla Doldurmuyor Boşuna Şarjda Uzun Süre Bekletmiş Oluyorsunuz Buda Cihaza Zarar Veriyor, Size Tavsiyem Yeni Gelecek Olan Telefonunuzu Şarj Dolduktan Sonra Daha Fazla Bekletmeyin Çünkü Gereği Yok Boşuna Zarar Vermiş Olursunuz :) Hayırlı Olsun Tekrardan..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle ilk aldıgınızda şarji tamamen tel kapanıncaya kadar bitirin derler yanliş burda ben şahsen tam bıtırip yapmadım oldukçada iyi gidiyor

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefonu Aldığında İçindeki Şarjı Tamamen Bitireceksin Sonra Şarja Takıp Tamamen Dolduğunda Çekeceksin En Doğrusu Budur Bence :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tam bitirmenın amacı artısı nedir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
batarya kalibre edilmiş olarak gelir tam bitirip sarj etmelisin ilkinde daha sonra istedigin zaman şarz edebilirsin ama aynı aralıklarla şarz etmemeye çalış

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
batarya kalibre edilmiş olarak gelir tam bitirip sarj etmelisin ilkinde daha sonra istedigin zaman şarz edebilirsin ama aynı aralıklarla şarz etmemeye çalış

ben tam bitirip şarj etmedim ama oldukça iyi gidiyor günboyu forumda aktıf haldeyim 6 bucuk 7 saat gidiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
41 kere masallah deyıp tükürdüm tele :)

ggokhan008

Üye
benimde basıma geldi aynı şey .... Benimkinide değişmişlerdi. Telefon gene açılmazsa şarja tak soğuktan dolayı şarj bitik olarak geliyor bazen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt