Opera Mobile 12 Hakkındaki Görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile 12 Hakkındaki Görüşleriniz?
Bildiğimiz uzere Opera Mobil İcin yenı surumunu olan mobile 12 ve next adlarıyla bizlere sundu.Peki ama biz memnun kaldıkmı ??İzlenimlerime gore bırcok kullanıcı sıkayetcı ozellıkle twıtter da bazı sekmelere tıklayınca otomatikmen kendını kapatıyormus ayrıca bazıları bı oncekı surumden daha yavas gıbı yorumlar yapmıs..Sizce opera bıraz daha bekleyıp bızlere daha ıyısını sunabılırmıydı?

mstf_l

mstf_l

Üye
otomatik kapatmanın nedeni sayfa yüklenmeden eğer tıklarsanız ve de opera turbo açıksa o hata olabilir turboyu kapatın

Fazla değişen birşey yok sadece ansayfa değişmiş bence ayrıca mobile çok kastırıyor yine en rahatı 10.10 bende en hızlı çalışan sürüm bu
Minide de hala indirme sorunu falan var o yüzden oupeng iyi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Mobile hoşuma gitmedi next de hoşuma gitmedi hoşuma giden tek şeyi opera mini 6 ile pc görünümüne alınca yorum yazılmıyordu bunda yazılıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
Mobile hoşuma gitmedi next de hoşuma gitmedi hoşuma giden tek şeyi opera mini 6 ile pc görünümüne alınca yorum yazılmıyordu bunda yazılıyor

yo yazılıyordu oğuz bi süre önce maxicepteki o sorun düzeltilmişti yani tarayıcıdan kaynaklanan birşey değil istersen kur dene eski sürümde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
opera 12 nın görselligi fena degil ama sayfa açma hızı 11 dekinden kötü olmuş

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Valla haberim yok iyi oldu ya bu next te pek iyi değil açık sekme varken kapatırsan açınca direk o sekmeler geliyor

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
opera 12 nın görselligi fena degil ama sayfa açma hızı 11 dekinden kötü olmuş

Hem açma hızı düşük hemde bir yere login olurken (giriş yaparken) kullanıcı adını yazıp şifreyi yazmadan girmeye kalkıyor. Otamatik olmuş kendi kendine tıklıyo :aha:

----------Eklendi @ 21:49:56 ---------- Yazıldı @ 21:48:50 ----------

Valla haberim yok iyi oldu ya bu next te pek iyi değil açık sekme varken kapatırsan açınca direk o sekmeler geliyor

Bu özellik opera mobil 11.5 da vardı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
6 nın hızı hicbirinde yok 12 öyle hizlı olsa çok süper olurdu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hem açma hızı düşük hemde bir yere login olurken (giriş yaparken) kullanıcı adını yazıp şifreyi yazmadan girmeye kalkıyor. Otamatik olmuş kendi kendine tıklıyo :aha:

Opera Mobilenin hepsinde oluyor benim bahsettiğim mini

mstf_l

mstf_l

Üye

Evet ilk dediğln şey tam bir saçmalık yanlışlıkla eklentiler yüklenmeden konu açtım bugün maxide sildiricem diye uğraştım bir de :@

bygokhan1

bygokhan1

Üye
aslinda opera mobil cok gùzel ama symbianda cok kasiyor android ve ios da sùper yani sorun operada degil bizde.

nub

nub

Üye
Arkadaslar bana calısan türkçe oupeng atarmısınız.bende var ama siteler acılmıyor.

phasan

phasan

Üye
telı kasıyor ya

asigsasi

asigsasi

Üye
10.1 in eline su dökemez 12 yükledim telefon kafayı yedi yavaş , kasıyor, başlangıç sayfasını bozmuşlar 10.1 şu an en iyi kullanabilir opera

mstf_l

mstf_l

Üye
10.1 in eline su dökemez 12 yükledim telefon kafayı yedi yavaş , kasıyor, başlangıç sayfasını bozmuşlar 10.1 şu an en iyi kullanabilir opera

Ve de birsey yazarken yazı azıcık uzadı mı kasmaya başlıyor 12.00 ile 11.50

----------Eklendi @ 00:59:54 ---------- Yazıldı @ 00:45:59 ----------

Ve de birsey yazarken yazı azıcık uzadı mı kasmaya başlıyor 12.00 ile 11.50

joker.lg

joker.lg

Üye
başlı başına şaçmalık mini 6 daha iyi =)boşa uğraşmışlar,yada ayak üstü çikaralım ayıp olmasın deyip bunu sundular sited bayan kullanici olmasa biseyler daha yazardim ama neyse=)

AHMED...

AHMED...

Üye
opera 12 yi yeni indirdim arkadaşlar yorumlarında next den bahsediyor o nedir arkadaşlar link atabilirmisiniz

nub

nub

Üye
10.01 bence çok kullanışsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt