telefon hafızasındaki azalma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasındaki azalma
arkadaşlar ben telefona flash attım hiçbirşey yüklenmemis haliyle yaklaşık 350 mb boş yer vardı ama sonrasında hafıza kartına kurmama rağmen yüklediğim her uygulamayla telefon hafızası bir miktar azaldı şu an 320 mb yer kaldı bunun nedenini bileniniz var mi

uğur e

uğur e

Üye
programların dosyaları telefn hafızasnda olursa yer kaplar kardşm tel hafızasına bır bk yükledğn dosyalarn konumu orda olablr.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yükledigin uygulamaların bazıları telefon hafızasına dosya atar o yüzdendir

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
programların dosyaları telefn hafızasnda olursa yer kaplar kardşm tel hafızasına bır bk yükledğn dosyalarn konumu orda olablr.

ben uygulamaları mağazadan direk hafıza kartına yükledim ama eğer telefon hafızasında yükleme dosyaları kalıyorsa bilmiyorum kontrol ettim ama bulamadım siz konumunu biliyormusunuz

tarxhn

tarxhn

Üye
bu konunun aynısı acılmıstı ara bul orda cozum yolları yazıyor.

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun aynısı acılmıstı ara bul orda cozum yolları yazıyor.
aradım ama aramada çıkmadı diğer yolla ise bulmam çok uzun sürer siz konu başlığını hatırlıyorsaniz söyler misiniz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps i yükledın mi

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Sys veya system dosyasına kaydediliyor ve telefonun hacklı olmasa göremezsin o dosyaların içeriğini

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
yazılım güncelleştirmeleri bölümünden güncelleştirmeleri kapat sorunun çözülür umarım. bende işe yaradı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt