Symbian^3 genel.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 genel.
arkadaşlar son günlerde sıkça artan bir durum var gözüme çarptı ve artık bunu dile getirmek istiyorum symbian^3 bölümüne giriyorum ama cep telefonları genel veya teknoloji haberleri başlığı altında olması gereken tüm konular buraya açılmış yok nokia bilmem kaç yok nokia şu. ya en çok mesajın yazıldığı yer bura olabilir belki ama böyle konular ile burada açılan önemli konular kayboluyor aşağılara gidiyor. bu benim şahsi düşüncem katılan olurmu olmazmı bilemem saygılar iyi forumlar.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadasım açılan o konular symbian3 telefon konuları zaten adındanda belli symbian3 genel

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım açılan o konular symbian3 telefon konuları zaten adındanda belli symbian3 genel

eminmisin bir bak bakayım sayfaya şöyle bir lumia 900 alınır mı başlığının burda ne işi var? bir bak anlarsın arkadaşım:nono:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ama nokia bölümü yok olsa neyse

cep telefonları genel ?

----------Eklendi @ 23:49:03 ---------- Yazıldı @ 23:48:16 ----------

ayrıca nokia 808 ile ilgili 4-5 tane de başlık var ben widget filan aramaya kalksam bulamam bu kadar başlığın arasında mantıklımı sizce ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
eminmisin bir bak bakayım sayfaya şöyle bir lumia 900 alınır mı başlığının burda ne işi var? bir bak anlarsın arkadaşım:nono:

forumda lumia bölümü varda bizmi bilmiyoruz ki bu konuyu acanda s^3kullanıcısı kendisini ait hissettigi yerde acmış konusunu burdaki arkadaslarına güvendigi için

----------Eklendi @ 23:51:03 ---------- Yazıldı @ 23:49:27 ----------

cep telefonları genel ?

----------Eklendi @ 23:49:03 ---------- Yazıldı @ 23:48:16 ----------

ayrıca nokia 808 ile ilgili 4-5 tane de başlık var ben widget filan aramaya kalksam bulamam bu kadar başlığın arasında mantıklımı sizce ?

arkadasım uygulamalarda widgetler diye bir baslık var ordan istedigin widgeti bulabilirsin

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
forumda lumia bölümü varda bizmi bilmiyoruz ki bu konuyu acanda s^3kullanıcısı kendisini ait hissettigi yerde acmış konusunu burdaki arkadaslarına güvendigi için

----------Eklendi @ 23:51:03 ---------- Yazıldı @ 23:49:27 ----------

arkadasım uygulamalarda widgetler diye bir baslık var ordan istedigin widgeti bulabilirsin

yahu forumda cep telefonu genel diye bir bölüm var neden android kullanıcıları android bölümüne şu telefonu alsammı diye konu açmıyorda cep telefonları genel bölümüne açıyor. bir bak anlarsın o zaman.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeni mesajlar sekmesini seçtigin zaman cikması doğal tüm konuların

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım symbian 3 genel e girdin diyelim onlar hep symbıan 3 konulari ama yenı mesajları sectıgınde forumda yeni mesaj atılan tüm konular görünür zaten

papakudioflu

papakudioflu

Admin
yahu forumda cep telefonu genel diye bir bölüm var neden android kullanıcıları android bölümüne şu telefonu alsammı diye konu açmıyorda cep telefonları genel bölümüne açıyor. bir bak anlarsın o zaman.

yahu adam symbian^3 genel bölümüne symbian^3 olan 808in konusu açmış konunun yeri yanlış diyosun gelmiş symbian^3 genel bölümünde widget arıyorum diyosum symbian 3 widget bölümü var zaten arkadasım seni rahatsız eden nedir anlamadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilmiyruum

cardanadam

cardanadam

Üye
ben bu konuların bu bölüme açılmasından şikayetci değilim ama bir konu varken bir ikincisi hatta 3. ve 4. açılıyor içeri giriyorum her konuda aynı şeyler konuşuluyor neden tek başlık altında konuşulmuyor bunlar anlamıyorum yeni konu açınca ne farkı oluyor anlamıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
dahası bir konu açmışım o konu üzerinden bilgileri vermeye devam ediyorum arkadasın biri geliyor haberi benden alıyor ondan sonra baska bir kaynaktan alıntı yapıp konunun aynısını açıp iş yaptıgını zannediyor halbuki konu hakkındaki bilgiyi forumda ilk ben vermişim ben bilmiyormuyum haberi yeni bi konuyla vermeyi

SilentOne

SilentOne

Üye
alıntıcılar olduqu sürece çok açılır konular

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Lütfen herkes sakin olsun.Selametle.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
one2one2

one2one2

Üye
konu tartismaya donusmus :locked:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben bu konuların bu bölüme açılmasından şikayetci değilim ama bir konu varken bir ikincisi hatta 3. ve 4. açılıyor içeri giriyorum her konuda aynı şeyler konuşuluyor neden tek başlık altında konuşulmuyor bunlar anlamıyorum yeni konu açınca ne farkı oluyor anlamıyorum

bende bundan şikayetçiyim dün nokıanın yenı tanıttıgı tel için benım gördugum 4 konu açilmıs ve konuların çogunda münakaşa ya varan tartişmalar oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
konu tartismaya donusmus :locked:

konu tartışmaya dönşmedi arkadasım konu zaten gereksiz bir konu 808konusu neden buraya açılmış widget arayıp bulamıyormuş arkadas bende widget bölümü var ordan istedigini al dedim symbian3 telefonun konusunu nereye acıcaktılar yani gerçi var olan konulardan devam edelim diyoruz ama anlayan yok benimde hoşuma gitmiyor aynı konunun 4 5 baslık altında paylasılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt