opera mobile sorunuuu acil cevap lazim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile sorunuuu acil cevap lazim!!!
ben opera mobileden bi siteye girmeye calisinca boyutu belli olmayan bi indirme yapiyor ve siteye girmiyor. her turlu siteden denedim olmuyor.sildim bidaha yukledim olmuyor. yeni versiyonu yukledim olmuyor. yardimlarinizi bekliyorum.

nub

nub

Üye
Kartını biçimlendir

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hafızada yer bırak 10.1 kullan

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
ben opera mobileden bi siteye girmeye calisinca boyutu belli olmayan bi indirme yapiyor ve siteye girmiyor. her turlu siteden denedim olmuyor.sildim bidaha yukledim olmuyor. yeni versiyonu yukledim olmuyor. yardimlarinizi bekliyorum.

Aynı sorun bendede vardı bazen girmiyor bazende web sitesinin yüklenmesi bitmiyordu. Menüden ayarlara gir opera turboyu her zaman kapalı seç. Sorunun düzelir ama bazı sitelere giremeyebilirsin. Ozamanda opera turboyu açarsın.

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede vardı bazen girmiyor bazende web sitesinin yüklenmesi bitmiyordu. Menüden ayarlara gir opera turboyu her zaman kapalı seç. Sorunun düzelir ama bazı sitelere giremeyebilirsin. Ozamanda opera turboyu açarsın.

Opera Turbo Zaten Kapali Su An. Sorun Hala Devam Ediyor.

----------Eklendi @ 13:14:51 ---------- Yazıldı @ 13:01:06 ----------

Kartını biçimlendir

Hafiza Kartimda Bana Gerekli Olan Seyler Var. Bicimlendirince Sorunun Duzelecegini Sanmiyorum. Eger hicbisekilde Olmazsa Bunu Deneyecegim.

----------Eklendi @ 13:16:56 ---------- Yazıldı @ 13:14:51 ----------

hafızada yer bırak 10.1 kullan

zaten 10.1 kullaniyodum. onda bu hata olusunca yeni versiyonu yukledim. hafiza tamamen bos.

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Dün yeni versiyon gelmiş 12.00 bide onu yükle yüklü değilse.

----------Eklendi @ 13:33:33 ---------- Yazıldı @ 13:32:05 ----------

bide opera turbo kapalı iken girmiyormu yoksa hatamı veriyor? Onuda belirtirsen

nub

nub

Üye
Bendede böyle olmuştu formatladım olmadı,kartı biçimlendirdim düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...