Işte 41 Mp Lik Nokia Pureview 808 İle Çekilen Fotoğraflar !

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Yok böyle bir cihaz içim geçti resmen...

İnanmayanlara Nokia Türkiye resmi sistesi:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
düşünsenize bu telefon sizin hala 8 mpye alışmamış insanlar var kac mp dcek 41 dceksn tepkisini düşünemiyorum :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Peki nokia bunu yaptıda en az 2000 tl fiyat bicer bunu alacaklar tabi zengin olmalı baya

Türe

Türe

Üye
düşünsenize bu telefon sizin hala 8 mpye alışmamış insanlar var kac mp dcek 41 dceksn tepkisini düşünemiyorum :D

aslında çakma 41 mp ama olsun :ehe sonuçta birleştirdikten sonra oluşan görüntü 41 mp kalitede oluyor.

tandogucem

tandogucem

Üye
haliscik o aynı tepkiyi n8 in kamerasındanda veriyorum ben millete. ama beyler şunuda unutmamak lazım megapixel herşey değil.

5 megapixel nokia e 5 kamerası ile 3.2 megapixellik 5800ın kamerasını karşılaştırmıştık 3.2 lik kamera 5 liğe abartısız 2 kat fark atmıştı.

tam olarak bilmiyorum ama megapixelin herşey olmadığını biliyorum. ama ram o telefona az geldi bana tabi kaliteli bir cihaz nokia bu cihazla bence iphone satışlarını azaltmak istiyor doğruda yapıor destekliyoruz :)

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Şoka Girdim.Arkadaşım Migrosa

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tarayıcıya HTML5 desteğide gelmiş...

husoft07

Üye
Abartılı bir fiyatı yok özelliklerine göre. Temsili resimler küçültülmüş v eişlenmiş olduğu için gerçekteki gibi olmayacaktır. Ama piyasaya balyoz gibi ineceği kesin.

slant1111

slant1111

Üye
450 avro.1200 falan olur.

foreverthe

foreverthe

Üye
450 euro 1065 TL. Google amca :) Ama vergisiyle ne kadar olur bilemem :D

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
nokia yı çekemeyen arkadaşlara artık o 41 megapixel ayrı ayrı armağan olsun adamları yapıyo valla helal olsun ayfon samsung hatice hikaye nokia hepsini okşar !

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tipide güzel bence n8e göre falan ama kamera cıkıntısı braz kötü duruyor gbi gerçi 41 mp ancak o kdr kucultulurdü:D

adanalı1

adanalı1

Üye
Nokia diyorum.başka demiyorum.:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bunu birine göstersen 41 mp diye ya olum bu çin malı ya da 4.1 o noktayı silmişssin sen der :D

the.reds

the.reds

Üye
ya 41mp lık kamera ble mi cekiyo bnce fotnlr sahte ama tel gerçek

avianca

Üye
gerçek değil..

Üst Alt