Işte 41 Mp Lik Nokia Pureview 808 İle Çekilen Fotoğraflar !

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
İşte ya tam istediğim telefon türü. Kamerası muazzam ses kaliteside iyise tamamdır :) Buyrun link

atakan25

atakan25

Üye
telefon symbian olunca alınmaz wp akarr gibime geliyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
41 mp dedign 8 mpnin 5 katı güzel olması demek bence bnm c6'mın 5 katı güzellikte degil :ehe

m542tf

m542tf

Üye
benim n8 daha iyi çünkü o
benim benim :ehe

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Macro çekim güzelmiş.

tarxhn

tarxhn

Üye
:aman2: iyimiş odaklama görüntü filan :tşk:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşlarım bunu facebooktaki nokia.tr sayfasında paylaşılmış bu foto sahte yanı adam netten bır foto bulmuş n808 in kamerasi dıyor size sorarım 42 mb lık zeiss camera böle fotografmı ceker titreme var ayrıca yaklaşsan bozulmaz cunku 42milyon pixel bir arada bu fotograflar sahte yani

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
sahtemi önce bi araştır kardeşim bakmadan sehte diyorsun maxicep de bile konusu var be! al sana link incele
Nokia

MoonLife01

MoonLife01

Üye
sahtemi önce bi araştır kardeşim bakmadan sehte diyorsun maxicep de bile konusu var be! al sana link incele
Nokia

Ben telefona sahte dedimmi? boş boş konuşuyorsun fotograflar sahte dıyorum 42 milyon pixellık kamera böle fotograf cekermi sence?

Biraz ingilizcen varsa anlarsin :W

TheMadness

TheMadness

Üye
Şaşırdım biraz ama doğru.. Bu 41MP'lik görüntü:

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Arkadaşlarım bunu facebooktaki nokia.tr sayfasında paylaşılmış bu foto sahte yanı adam netten bır foto bulmuş n808 in kamerasi dıyor size sorarım 42 mb lık zeiss camera böle fotografmı ceker titreme var ayrıca yaklaşsan bozulmaz cunku 42milyon pixel bir arada bu fotograflar sahte yani

kardeşim sen herhangi bir resimi internete at örneğin Facebook. Snra o fotoğrafı bilgisayarına indir özelliklere gir o resmin boyutuna bak taş çatlasa 1 mb anca ama resmin orjinal internete eklenmemiş fotoğraf makinesinden aktardığm fotoğrafım yaklaşım 4 mb. Yani demek istediğim herhngi bi fotoğrafı internete upload ederken fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor. Yeterince açık oldumu ?

kuark2468

Üye
konu sahte diyenler nokia yı çekemiyorlar nokia resmi olarak duyurdu bile uyuyun sizzz :D

hakan_710

hakan_710

Üye
hala inanmayanlar mı var yoksa? haber doğru arkadaşlar alın bu da youtube videosu

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, tandogucem ve Bomb City

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
hala inanmayanlar mı var yoksa? haber doğru arkadaşlar alın bu da youtube videosu

Hala sahte diyenler mi var ? :D hakan_710 kardeşime teşekkr ediyorum. Eklediğim resimlerin hepsi bu telefonda var sahte diyenlerin videoyu izlemelerini tavsiye ederim :)

hakan_710

hakan_710

Üye
Nokia yı çekemeyen ios cular cihaza laf atıyo bırakın artık bu atışmaları arkadaşlar. nokia nın 41mpx sensörüne bakın ve gülümseyin sizi pixellere ayırsın :zuhaha:

Türe

Türe

Üye

nokia beni şaşırttı performansı önceki telefonlarına göre olağanüstü gerçekten hiçbir takılma aksama vs. yok nokia bu sefer harbi yapmış takdir ettim ;)

V/RS

V/RS

Üye
of beee kamera kaç mp diye soranlara 41 mp deme duygusu ve sonra duyanların yüz halini acayip merak ediyorm :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Odaklanması çok iyi...

Üst Alt