bilgisayarıma yeni parça önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarıma yeni parça önerisi
Arkdaşlar öncelikle mrb. Bende intelin çiftçekirdekli işlemcisi e4600, 2gb ram var ekran kartım, anakartım sıkıntılı bide powerda sıkıntı var. Anakart asusun p5ld2-x 1333 ekran kartıda geforce gt500 512likti. Bana ekrankartı anakart bide power önerirmisniz önemli olan mağazalardan alınabilir olması internetten siparişi sevmiyorum.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakartın benımkıyle aynı :aha:
sakat bır anakart overlock yetenegı cok az...
Ekran kartı power ram anakart degıstıkten sonra yenı kasa toplamalısın.....

Fıyat verırsen yenı kasa konusunda yardımcı olurum.

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
    Konu Sahibi
anakartın benımkıyle aynı :aha:
sakat bır anakart overlock yetenegı cok az...
Ekran kartı power ram anakart degıstıkten sonra yenı kasa toplamalısın.....

Fıyat verırsen yenı kasa konusunda yardımcı olurum.

Beklediğim kişi sendin valla forumda senden etkini yok yardım konusunda.

Şimdi kasa toplayalım demişsinizde ben tam anlamadım işlemci ram harddisk var onları kullanacakmıyım yoksa onlardamı yenilenecek?
Fiyat konusu ise sıkıntı biraz malum öğrenci hali harcıydı yurduydu derken para kalmıyo performans ve fiyatı makul olursa güzel olur :tşk: ilginize.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kasa harddisk dvdrom kullanabilirsin

işlemci anakart ekran kartı ram ve power bunların yenisi lazım...

kaç paran var ona göre uygun bir sistem ayarlarız...

zaten elindeki anakart ram işlemci ekran kartı ve poweri 2. elden satabilirsen 200 lira ya yakın gelir ordan :aha:

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzel demişsinizde ekran kartı anakart bozuk bi çalışır işlemci ile ramler var powerinda bir iki kablosu kesik yani para etcegini sanmıyorum.

Ben ekran kartı anakart power için maximum 300 lira düsünüyordum. Çünkü aklımda kendi işlemcimle ramleri kullanmak vardı.

----------Eklendi @ 15:50:59 ---------- Yazıldı @ 15:48:16 ----------

yani kendi işlemcimi kullanamazmıyım ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tamam alırsın ancak.. işlemcin zaten yavaş kalıyor artık...
anakart ekran kartı ve power değiştikten sonra geriye işlemci ve ram kaldı.....

ramler 1+1 mi yoksa 1 tane 2 gb lık mı.. ?
yanında işlemciyide beraber satıp..
yeni bir AMD x2 sistem alabilirsin... daha performanslı olur

çünkü şimdi senin işlemci ve ramlere uygun anakart 120 liraya guzel bişey alabilrsin 130 lirada ekran kartı tutsa powera bişey kalmadı.

hemde sistemin yine eski kalmış olacak ...

----------Eklendi @ 16:13:47 ---------- Yazıldı @ 16:01:17 ----------

ankara dasın zaten taksitle aşagıdaki sistemi alabilirsin :oke:

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
    Konu Sahibi
Anladım yani bayabi parça zaten işe yaramıyo işlemciyle ramleri (1+1) satabilirsen sat diyorsun.

Ne yapcağımı şaşırdım satmaya kalksam alan olmaz. En iyisi power şu an çalışıyorken(elektrik dağıtan tellerden biri yok :d: ) bir ekran kartı birde anakart alıyım en hesaplısı bu görünüyor. Zaten öyle ahım şahım bişey istemiyorum. Dotayı çalıştırsın yeter.

----------Eklendi @ 16:39:16 ---------- Yazıldı @ 16:26:19 ----------

----------Eklendi @ 16:13:47 ---------- Yazıldı @ 16:01:17 ----------

[/COLOR]ankara dasın zaten taksitle aşagıdaki sistemi alabilirsin :oke:

[/QUOTE]

Bu gayet güzel oldu. Tşkler yardımınız için ben buna birde dvd yazıcı eklerim tadından yenmez. :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
acelenız yoksa 2 hafta sonra felan vatan bılgısayar yıne ındırım yapar ozaman vatan bılgısayardan 450 lıraya felan gelır bu sıstem.

Satmaya kalsan alan olur merak etme.. Benım 2 tane 1 gb ram ve 1 tane pentıum 4 ıslemcıyı 1 haftada sattım :ehe sende elındekı ıslemcı ve ramlerı tahmınen toplam 110 lıraya satabılırsın.. Ramler 20+20 lıra ıslemcı 70 lıra desen hemen satabılırsın

aklınızda karar verın derım...
Sımdı elınızdekı kasaya 300lıra harcarsanız 1 yıl sonra sıstem yıne sorun cıkarır... Islemcınz zayıf zaten..

Ancak yukarda yazdıgım gıbı bır sıstemı alırsan calloffduty mw3 battlefıeld 3 gta4 felan hepsını oynayabılırsın....
Bırazdan vatan bılgısayardanda sıstem yazarım.
Hem yazdıgım anakartla ıstersen cok ustun ekran kartı ve ıslemcılerıde kullanabılırsın...
Gelecegı dusunerek yatırım yap :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

toplam 550 TL yuzde25 indirimle 420 lira

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
    Konu Sahibi
Siz şuan kullandığınız anakarttan memnunmusunuz ben 3-4 sene önce almıştım bu bilgisayarı annem elektirkli dikiş makınası çalıştırdı aynı prizde ondan sonra dikiş tutmamıştı pc :d:

Şimdi önerdiğiniz anakart iyimi? Birde nasıl satabilirm bendeki parçaları bilgisayar tamiri yapan yerler alırmı?
Son olarak Aopen kasa 350W powerlı, lg cd writer,intel e4600 işlemci 2tane ddr2 1gb ram ve bozuk nvdia geforce gt 500 512mb ekran kartı ile bozuk asus anakart ne eder? Ekran kartı saglamda olabilir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu anakartı 3 yıldır felan kullanıyorum.. Bır sorun cıkarmadı ancak dusuk sevıye bır anakart...

dvd wrıterı satma...
Eskı powerı sat
Satacagın ıslemcı ve ramleri cok kolay satabılırsın....
Bılgısayarcıya satmaya kalkarsan kazıklarlar senı.. Islemcı ramlere 60lıra felan ancak verırler....
Ancak sen sahıbınden.com uzerınden kargo bedava yaparak fıyatıda +5 lıra yapıp 1 haftada satabılırsın :ehe
ramlerı 25er lıradan kargo bedava dıyıp satısa koy. Islemcıyıde 75lıra kargo bedava dıyıp satısa koy...
Oveclock felan yapılmadı sorunsuz çalışan kasadan sokulmuslerdır..
Sıstem yenıleme nedenıyle satıyorum dıye yazarsan 1 haftaya satılır buyuk ıhtımalle.

Onerdıgım sıstem bu fıyata cok ıyı.....
Sıstemı yenıle derım... Eskıye baglı kalma...

Yazdıgım anakartla 6 cekırdek ıslemcı bıle calıstırabılırsın...

Bozuk parcalarıda 10-15 alan varsa sat gıtsın :D

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
    Konu Sahibi
Bu anakartı 3 yıldır felan kullanıyorum.. Bır sorun cıkarmadı ancak dusuk sevıye bır anakart...

dvd wrıterı satma...
Eskı powerı sat
Satacagın ıslemcı ve ramleri cok kolay satabılırsın....
Bılgısayarcıya satmaya kalkarsan kazıklarlar senı.. Islemcı ramlere 60lıra felan ancak verırler....
Ancak sen sahıbınden.com uzerınden kargo bedava yaparak fıyatıda +5 lıra yapıp 1 haftada satabılırsın :ehe
ramlerı 25er lıradan kargo bedava dıyıp satısa koy. Islemcıyıde 75lıra kargo bedava dıyıp satısa koy...
Oveclock felan yapılmadı sorunsuz çalışan kasadan sokulmuslerdır..
Sıstem yenıleme nedenıyle satıyorum dıye yazarsan 1 haftaya satılır buyuk ıhtımalle.

Onerdıgım sıstem bu fıyata cok ıyı.....
Sıstemı yenıle derım... Eskıye baglı kalma...

Yazdıgım anakartla 6 cekırdek ıslemcı bıle calıstırabılırsın...

Bozuk parcalarıda 10-15 alan varsa sat gıtsın :D

Çok teşekkürler en iyisi öyle yapmak ankara içi yüzyüze satabilirm kargo vs netten satış yapmadım nasıl olcağınıda bilmiyorum.Artık ne verirlerse razıyım.
1 Hafta içinde alırım ilk paylaştığın yer gayet iyi oldu vatan tek karta çalışıyor worde.

Bundan sonra bi sorunla karşılaşırsam seni bulurum forumda. Çooook :tşk:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
onemlı degıl kardesım 7/24 burdayım ben...

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Ekran kartı çalışıyor olabilir demişsin pek emin değilsin sanırım yakınlarında arkadaşın felan varsa bi denemeni öneririm şayet çalışıyosa onuda satarak bütce yaparsın birazda olsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt