Atom bebek

Sponsorlu Bağlantılar

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Atom bebek
Arkadaslar bildiginiz gibi çesitli hediyeler veren atom bebek adında bi uygulama var, ama ben giremiyorum wifi ıle 3g bağlantısı yada wifi yapin diyor(özetledim tam olarak böyle değil)kapat kısmı çıkıyor.Ne yapmalıyım :D bana beleş net lazım

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bildiginiz gibi çesitli hediyeler veren atom bebek adında bi uygulama var, ama ben giremiyorum wifi ıle 3g bağlantısı yada wifi yapin diyor(özetledim tam olarak böyle değil)kapat kısmı çıkıyor.Ne yapmalıyım :D bana beleş net lazım

aynısı bendede vardı kayıt ol oyna sorun olmuyor ama bıraz geç gelıyor hedıyeler

joker.lg

joker.lg

Üye
ne oyunu merak ettim link paylsr msn ?

yakamoz56

Üye
arkadaslar ben hergün oynuyorum. Hediyeler birgünn sonra geliyor. Eger dk kazandıysanız sabh 7 de msj geliyor ve 09:00-13:00 arası beleş :)
O bağlantı hatası için ben kendimce şöyle bir çözüm buldum.
Örnek wifi ile bağlanıyorsan önce nimbuzu yada internetli bir uygulama ac yada faceye feln gir. Sonra oyunu ac dene bakalım. Olmassa 3. Denemede kesin girer.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gıbı yaptım acıldıda :D
Kullanıcı adımı unuttum,nerden bulcam

joker.lg

joker.lg

Üye
link bekliyorum abi veya nerden bulunur bisey soyleyin

yakamoz56

Üye
atombebek.com buraya gir zaten oviye yönlendirecek

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Telefon numaranız kullanılıyor diyo .s

yakamoz56

Üye
ozamn şifremi unut deyip yeni şifre al.
İşte buna dikkat edilmelidir
Yaklasık 20 tane üyelik yaptım arkadaslarm için oynuyorm sırf nicki ve şifreyi unutmamk için hepsi neredeyse aynı
Örnek
Ahmetykmz
Memetykmz
Aliykmz
:)

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kullanıcı adı istiyo yinede.

phasan

phasan

Üye
Dostum kullanıcı adı istiyo yinede.

arkadasım sen her oyuna gırdıgınde 1 kere gır kullanıcı adını ve o herzaman ıster sen ona bakma 1 kere gırmen yeter

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Oyuna giriyorum skor gönder dediğimde yine bağlantı hatası diyo . Çıldıracam :D

yakamoz56

Üye
internete her zamn bağlı olan birşey olsun diyorum
Msn
Nimbuzz
Opera
Gamyun okey
Fark etmez ben gamyunu açık bırakıyorm zaten wirless. Benmde çok basıma geldi oyunu tam bitiriyorm gönder diyorm baglantı hatası veriyordu emek boşa gitti :)
Şimdi oyunu açmadan önce nimbuzz ve gamyunu acık bırakıyorm. Bugün hiç o hatayı almadm. 13 kez oynadm

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Arkada webi operayı açık bırakıyodum :D

madrid1902

Üye
Uye olamyrum

yakamoz56

Üye
adınız = (orjinal olmayabilir ben kafadanda atabilirim)
Email = (orjinal olursa şifreyi unutma durumunda işe yarayabilir)
Cep tel = (hediyenin geleceği no ama doğru olmasına dikkat edin)
Şifre = 123456 yaparım

Bu şekilde özelden gönderin yardımcı olmaya çalışırım. Üye yaparım ama oynayamam.

Takipçi Satın Al

Üst Alt