Avea internet çok sık kesiliyor.?

Sponsorlu Bağlantılar

freeghost

Üye
    Konu Sahibi
Avea internet çok sık kesiliyor.?
Merhaba. Avea ya yeni geçtim sony ericsson k790i kullaniyorum ve internet cok sık kesiliyor ve telefonu açıp kapatana kadar net gelmiyor. Vodafone de sorunsuz giriyordum ama avea da tüm internet ayarlarını yapmama ragmen cok sık internet kesiliyor. Birde 1gb net paketim olmasina ragmen aveanin wap sitesine girince para gidiyor sadece avea wap sitesine girince oluyor. Ne yapabilirim tşkler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende daha yeni geçtim ilk gün bende aynı sıkıntıları yaşadım 2gb paket benimkisi.Ayarları silip tekrar yaptım şimdi işten eve dönerken t v seyrediyorum.Yer Çorlu sıkıntı yaşamıyorum.İstersen öyle bir dene

inanc609

Üye
Ayarlarını düzgün yaptığından emin ol yada ayar yüklemelerini tekrar al aveadan. Birde servislere bağlanırken ''avea wap gprs''i değil ''avea internet'i seç.

freeghost

Üye
    Konu Sahibi
silip tekrar yükledim ayarlari yine hala kesilmeler devam ediyor.

freeghost

Üye
    Konu Sahibi
evet vodafone de sorun yokdu. Bu arada bugun cok yogun kullanmadım ama kullandıgım süre zarfında hiç kesilme olmadı. Belki kendi kendine düzelmistir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Evet arkadaşlar ben de 2 gündür Avea'ya geçtim ve gerçekten Avea'da internet bağlantısı çok sık kesiliyor yani Avea'nın 3G internetini görünce Vodafone internet kalitesini ve hızını özler oldum. Ama bunu söylemek gerek ses kalitesi yönünden de Avea Vodafone'u unutturdu bana çünkü Vodafone ses kalitesinde Avea'nın eline su bile dökemez.(bu söylediklerim benim yaşadığım bölge için geçerli bir durum olup bölgesel olarak çok değişiklik gösterebilir genelleme yapmıyorum)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Avea'nın bu internetinin sık sık kesilme sorununa çözüm bulan var mı? ya da çözüm önerisi olan?
yani yarım saat içinde ortalama 4-6 kez kesiliyor geçtiğime pişman olmak üzereyim :sinir

Metin MF

Metin MF

Üye
bende kesilmiyor

gölgee_65

gölgee_65

Üye
evet vodafone de sorun yokdu. Bu arada bugun cok yogun kullanmadım ama kullandıgım süre zarfında hiç kesilme olmadı. Belki kendi kendine düzelmistir.

Arkadaşım senin internet kesilme sorunu çözüldü mü?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Yok mu bir fikri olan?

freeghost

Üye
    Konu Sahibi
yok çözülmedi. devam ediyor hala kesilmeler ben de deli olmak üzereyim.

gölgee_65

gölgee_65

Üye

freeghost

Üye
    Konu Sahibi
edge ile. Avea wap da, avea internette de ikisinde de kesiliyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben de avea internet kullanıyorum öyle bir sorun yok
problem telefonda olabilir

recepz

Üye
ayni sorun bendede var telim samsung galaxy s
birkac sey soyliyim ben evimde kendi telefonumla ve bilgisayarla arti arkadasin telefonuyla oda galaxy a arti wawe 2 ile denedim arti baska avea hatla denedim hep ayni baglanti 3g cekerken internet gidiyor kesiliyor ama isyerine gidiyorum 2km uzakta evden orda 2 cizgi cekiyor ama hic baglanti kopmuyor boyle sacma birsey avea sorun yok diyor bulundugunuz evde ceker diyor bende zaten cekiyor baglanti kopuyor diyorum cozum yok bulan varsa yazsin lutfen

Üst Alt