Belle kullanıcıları, Facebook'a hangi tarayıcıdan giriyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Belle kullanıcıları, Facebook'a hangi tarayıcıdan giriyorsunuz?
Evet sorum başlıktada belirttiğim gibi hangi tarayıcıdan girdiğiniz.Socialdan girdiğimde internet acayip yavaşlıyor.Facebook mobili kurdum o da aynı şekilde kullanışsız ve yavaş geldi.Kendi tarayıcısından girdiğimde ise m.facebook şeklinde giriyor.0.facebooktan bir farkı yok gibi. Peki siz nasıl kullanıyorsunuz?

n000k

n000k

Üye
ya operadan yada kendi browser ından giriyorum. yalnız şunu sormak istiyorum.. facebook artık ücretlimi? ve nasıl ücretlendiriliyor.. misal benim 8 liralık aylık sınırsız cepnetim var!! şimdi facebook a telden girdiğimde bu internet paketim üzerindenmi harcama yapıyor yoksa ayrı bir ücretmi kesilcek?? bununla iligili bir bilgin var mı??

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya operadan yada kendi browser ından giriyorum. yalnız şunu sormak istiyorum.. facebook artık ücretlimi? ve nasıl ücretlendiriliyor.. misal benim 8 liralık aylık sınırsız cepnetim var!! şimdi facebook a telden girdiğimde bu internet paketim üzerindenmi harcama yapıyor yoksa ayrı bir ücretmi kesilcek?? bununla iligili bir bilgin var mı??

yok internet paketinden yer sıkıntı yok :)
ben de fmobi ile giriyorum çok kullanışlı hem sohbette var. çok stabil bir program hızlı da. tavsiye ederim.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Bendede sınırsız cepnet paketi var.Senin dediğin gibi birşey yok.Sınırsız internetinden kullanılıyor.Şahsen bende şuan 20 tl yüklü.1 Aydır facebooka giriyorum hala 20 tl duruyor.

Tutulmaz

Üye
Fmobi gibi Resimleri Gösteren ama daha kullanışlı iphone var bir facebook istiyorum.

uruno

uruno

Üye
opera mobil user agent ti destop olrak seçince m.facebook taki resimleri büyük büyük gösteriyor resmi indirmeye gerek kalmadı süper olmuş.

• Beğen
Tepkiler: TT1903
n000k

n000k

Üye
opera mobil artık m.facebook taki resimleri büyük büyük gösteriyor resmi indirmeye gerek kalmadı süper olmuş.

ya opera mini yi kurdum şuan..mobilde hizmet aşırı yüklü deyip duruyo anlamadim neden.ve minide şimdi bu sorunu yaşamıyorum. Mini şimdi çok hızlı geldi bana yaw :D sorumu cvblayan arkadaşlar teşekkürler.mobilim beğenemiyorum yorumlarınızı :( hep merak ettiğim bir soruydu.saolun..

aslankaplants

aslankaplants

Üye
hiç girmiyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
opera mobile :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Opera mobile .

cyber

cyber

Üye
fmobi forever

erdgnblt

erdgnblt

Üye
fmobi forever :) Şiddetle Öneriyorum
Widgeti yok diyenlere bana hüp sesi yetiyor diyorum :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kendi tarayııcısı.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
fmobi ve facinate kullanıyorum.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
opera mini

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben kendi widgetini kullanıyorum ama fmobi ve facinate de telde mevcut facinate widget seçeneğide var güzel uygulamalar yani hepsi bulunmalı bence

relling

relling

Üye
Kendi tarayıcısından touch.facebook.com dan giriyorum işimi görüyor.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
​opera mobile

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
ben kendi widgetini kullanıyorum ama fmobi ve facinate de telde mevcut facinate widget seçeneğide var güzel uygulamalar yani hepsi bulunmalı bence

bende facinate kullanıyorum ama widgetlere girdiğimde facinate widget yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt