Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Samsung Wave & Wave 2
Sponsorlu Bağlantılar
ercancagil
Üye
Konu Sahibi
Android Samsung Wave & Wave 2
Modifiye edilmiş Galaxy S Firmwaresi, Yakın zamanda XDA developers bir beta sürüm yayınlayacak. Yakında Android görmek mümkün Wavelerde.
512mb 1ghz işlemci ile kuvvetli cihazlar tabiki androidi görmek isteriz sorunsuz çalıştıracagından eminim wavenin
okacca
Üye
missing_88
Üye
Of be süper olur işte bu. Wave Forever!!!
cedric2323
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkte andorid yayınlandı s8500 için fakat çok riskli bir iş ve cihazı boşa çıkaranlar olmuş yükleme esnasında yükleyenler nasıl yaptılarını ve izlenimlerini burada paylaşırsa çok güzel olur
djyuri
Üye
Allah derim valla bada 2.0 geleceğide yaklaşmışken ikiside aynı anda çıkıyomu gör sen o zaman makarayı. Biraz bada, sıkılınca android
a.b.d.
Üye
ben xda uğraşırsa yapar demiştim
bu daha ilk bu çalışmanın üstünden defalarca uğraşıp çok daha güzel ve kullanışlı romlar yazacaklar ve wave herhangi bir android cihazdan daha güzel android keyfi yaşanacak
okacca
Üye
Wifi ve Bluetooth çalışıyor Şu anda Gui için çalışmaktadır Oleg de modem(gsm) işine bakıyor
slm arkadaslar samsung wawe 2 ye androit kuran varmı acaba bende kurmak istiyorum ama nasıl oldugunu ogrenmek isterim bana birlink vere bilirmisiniz androit indirip yüklemek isterim yardımcı olun lutfen
slm arkadaslar samsung wawe 2 ye androit kuran varmı acaba bende kurmak istiyorum ama nasıl oldugunu ogrenmek isterim bana birlink vere bilirmisiniz androit indirip yüklemek isterim yardımcı olun lutfen
Merhaba arkadaslar bu konularla bilgisi olanlar yardım etsın lütfen samsung wave 2 8530 için andorit bulamadım yüklemek istiyorum ama sanıyorum yok birde samsung h1 360 limoyu degistirme sansımız varmı bu konularda yardımınızı beklıyorum lutfen yukleme linkini verırsenız cok sevınırım şimdiden teşekürler