Ankara'dan pasaport kaydı arıyorum. 75 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcukiyet

selcukiyet

Üye
    Konu Sahibi
Ankara'dan pasaport kaydı arıyorum. 75 tl
ABD den iphone 4s getirttiğim için telefonumu kayıt yaptıracak pasaport arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 75 tl ye yüz yüze Ankara da buluşup pasaportuna telefon kayıtı yaptıracağım arkadaş arıyorum. son 1 ay içerisinde yurt dışından gelmiş olması gerekiyor. burayı sürekli kontrol ediyorum. özelden msj yazarsanız hemen dönüş yaparım. teşekkürler.

selcukiyet

selcukiyet

Üye
    Konu Sahibi
sekilhost' Alıntı:
sivasdan telefonu kayıt yaptırabilirim düşünürseniz tel numaranızı göndermeniz yeterli olacaktır
merhaba. nasıl yapabilirsiniz? yani sadece tel no yetiyor mu? telefonun imei lazım değil mi? birde ben nasıl anlayacağım kayıt yaptırdığınızı. sorularımı ve nasıl bir kayıt yapacağınızı yazarsanız eğer olabilir. size parayı havale veya eft yapabilirim ama dediğim gibi yasal bir işlem olması gerekiyor. teşekkürler.

sekilhost arkadaşım msj kutun dolu olduğu için buraya yazıyorum.

sekilhost

Üye
merhaba. nasıl yapabilirsiniz? yani sadece tel no yetiyor mu? telefonun imei lazım değil mi? birde ben nasıl anlayacağım kayıt yaptırdığınızı. sorularımı ve nasıl bir kayıt yapacağınızı yazarsanız eğer olabilir. size parayı havale veya eft yapabilirim ama dediğim gibi yasal bir işlem olması gerekiyor. teşekkürler.

sekilhost arkadaşım msj kutun dolu olduğu için buraya yazıyorum.

Imei ve telefon numaranız yeterlidir kayıt için en gec 24 saat için tüm operatörlerde çalışmaya başlar. Imei zaten legal yollardan yapılır illegal kayıt olmazki...

selcukiyet

selcukiyet

Üye
    Konu Sahibi
Imei ve telefon numaranız yeterlidir kayıt için en gec 24 saat için tüm operatörlerde çalışmaya başlar. Imei zaten legal yollardan yapılır illegal kayıt olmazki...
demek istediğim ben nereden kontrol edeceğim kayıt olup olmadığını. İnternette bakdığımda çok dolandırıcılıklar dönüyor bu işlerde onun için.

----------Eklendi @ 13:27:25 ---------- Yazıldı @ 12:28:42 ----------

Konu günceldir arkadaşlar.

----------Eklendi @ 13:27:47 ---------- Yazıldı @ 13:27:25 ----------

konu günceldir arkadaşlar

sekilhost

Üye
demek istediğim ben nereden kontrol edeceğim kayıt olup olmadığını. İnternette bakdığımda çok dolandırıcılıklar dönüyor bu işlerde onun için.

----------Eklendi @ 13:27:25 ---------- Yazıldı @ 12:28:42 ----------

Konu günceldir arkadaşlar.

----------Eklendi @ 13:27:47 ---------- Yazıldı @ 13:27:25 ----------

konu günceldir arkadaşlar

Imei sorgulama :

Bu adresten yapabilirsiniz.

selcukiyet

selcukiyet

Üye
    Konu Sahibi
Imei sorgulama :

Bu adresten yapabilirsiniz.
tamam. peki sana parayı ne zaman havale edeceğim? yani ne zaman kayıt işlemi tamamlanır.

sekilhost

Üye
tamam. peki sana parayı ne zaman havale edeceğim? yani ne zaman kayıt işlemi tamamlanır.

Ücret peşin alınmaktadır. ücret banka hesabına yattıkdan en gec bir kaç saat içinde turkcell çekmeye başlar sırayla 24 içinde tamamen tüm operatörlerde açık olacaktır.

Ayrıca kayıt işlemi 50 tl'dir.

selcukiyet

selcukiyet

Üye
    Konu Sahibi
o zaman size teşekkür ederim arkadaşım. siz parayı peşin istiyorsunuz ama bende haklı olarak kayıt yapıldıktan sonra parayı vermek isterim.uygunsa görüşelim.

----------Eklendi @ 14:57:37 ---------- Yazıldı @ 14:37:19 ----------

konu günceldir arkadaşlar. Özellikle Ankara dan bekliyorum. teşekkür ederim.

sekilhost

Üye
o zaman size teşekkür ederim arkadaşım. siz parayı peşin istiyorsunuz ama bende haklı olarak kayıt yapıldıktan sonra parayı vermek isterim.uygunsa görüşelim.

----------Eklendi @ 14:57:37 ---------- Yazıldı @ 14:37:19 ----------

konu günceldir arkadaşlar. Özellikle Ankara dan bekliyorum. teşekkür ederim.

Siz bilirsiniz.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
evet önce kayıt yapıp daha sonra para yi alanlar var acele etmeyin

askomtorelqe

Üye
Turkiyede bu işi yapan en iyi bizi 3 yıldır hizmet vermekteyiz güvenle yurtdısıdnan telefon getırebılırsınız kayıtını bız gerceklestırıyoruz.1000lerce referans numarası verebılırız.. ve simlocklu ıphonelarınızı turkıyede ılk defa biz fabrikasından direk apple dan cozduruyoruz

----------Eklendi @ 11:55:02 ---------- Yazıldı @ 11:51:32 ----------

once kayıt yapıp daha sonra para ısterler www pasaportkayiti com www simlockunlock com

selcukiyet

selcukiyet

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt