Iphone 4s Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Paran o telefonu almaya yetmez 3000 tl'lerde geziyor fiyatı ülkemizden alacaksan tabi. İnsanları kazıklamak için güzel bir model. Ama yurtdışından alıcaksan ne kadara ucuza alırsın bilemem. Ama Yanılmıyorsam bütçenle Iphone 4 8 gb alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: stalker67

franzliszt

franzliszt

Üye
türkiyeden alınmaması gereken bir teknoloji harikası bence , ya kaçak yada bir arkadaşın getirmesi lazım yurt dışından.dün 4 kişi bluetoothla asphalt 6 attık sıfır kasma , diyorlarya bluetooth bir halt yapamıyor applelarda 4.0 bluetooth sürümünü biz oynarken gördük çok başarılı.deneyin

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bu ve bunun gibi ilanlara bakarak sıfır iphone 4s alabilirsin..

R.A.M

R.A.M

Üye
galaxy s2 al, iphone4 ten daha saglam oldugu kesin
Haklısın kardeşim Galaxy s2 daha iyi bence iphonun sadece havası var ama özellik bakımından galaxy s2 üstün bence kasa bakımındanda sağlam :oke:

ronaldo368

ronaldo368

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim nerde ıphone 3000 tl abartma lütfen param yeter ama sanırım ben beklicem ıphone 5 çıksın ıphone 4sle karşılaştırıp almayı düşünüyorum. Sağolun

MrExpert

MrExpert

Üye
yapıcağın en matıklı seçim olur her yönüyle mükemmel...

Türe

Türe

Üye
Haklısın kardeşim Galaxy s2 daha iyi bence iphonun sadece havası var ama özellik bakımından galaxy s2 üstün bence kasa bakımındanda sağlam :oke:

özellik yönüyle üstün olması üstünlüğünü kanıtlamaz ;) iOS fazla yormayan hafif bir işletim sistemi olduğu için fazla donanıma gerek duymuyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

herşey donanımla bitmiyor. Ayrıca iPhone'un sadece havası yok iOS'i var, yüzbinlerce uygulaması var, harika oyunlar var vs vs :oke:

• Beğen
Tepkiler: Türe
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Paran o telefonu almaya yetmez 3000 tl'lerde geziyor fiyatı ülkemizden alacaksan tabi. İnsanları kazıklamak için güzel bir model. Ama yurtdışından alıcaksan ne kadara ucuza alırsın bilemem. Ama Yanılmıyorsam bütçenle Iphone 4 8 gb alabilirsin.

2300 civarları geziyor dartyde.Yanlış olmasın.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
türkiyeden alınmaması gereken bir teknoloji harikası bence , ya kaçak yada bir arkadaşın getirmesi lazım yurt dışından.dün 4 kişi bluetoothla asphalt 6 attık sıfır kasma , diyorlarya bluetooth bir halt yapamıyor applelarda 4.0 bluetooth sürümünü biz oynarken gördük çok başarılı.deneyin

Türkiye'de yaşadığım için alamadığım ürünlerin başında Apple ürünleri geliyor

Waveman

Waveman

Üye
İphone 4s güzel ancak çok pahalı daha ucuza daha güzel telefonlar bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
serkan719

serkan719

Üye
Galaxy S2

Tüm işlerini Görür. Ben İPhone 4 verip S2 aldım.

Diceksinizki Bu 4S
pek farkı yok 4 ile 4S arasında :)

rapman

rapman

Üye
biraz daha bekleyip 5 almalısın bence

WebStyle

WebStyle

Üye
Galaxy S2'de alma İphone 4S'de alma. 3-4 ay daha bekleyebilirsen Samsung Galaxy S 3 ve İphone 5 ürünleri bi ihtimal piyasada olacak. Bence bu saatten sonra beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Tabi yine de son karar sizin. Ama illa ki yakın zamanda alacağım diyorsanız İphone 4S öneririm..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
tabiki tercih senin sanal pazardan bakabilirsin fiyatlar çok çok uygun 1yıl uluslararası garantili kayıtlı cihaz olarak sony xperia s aldım bende telefonum en iyisi demiyorum tabikide ama elimdeki bebeğin nasıl birşey olduğunu cep telefonları genel başlığında konu açarak anlatmıştım bir göz atmanı öneririm birşey kaybetmezsin sonuçta

---------- Eklendi @ 18:54:57 ---------- Yazıldı @ 18:53:53 ----------

biraz daha bekleyip almanı önerilen iphone 5 ve samsung galaxy s3 içinde açıkcası biraz daha biriktirmelisin 2000 tl ve üzeri olacağı iki iki daha dört

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt