C6-01 Belle Sürümünden Sonra Kamera Çok Siyah çekiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Sürümünden Sonra Kamera Çok Siyah çekiyor !
C6-01 telefonum var belle yükledikten sonra kamera çok siyah çekmeye başladı fotograf yıne normal ama kamera cok siyah çekiyor hele akşamları bu sorunu nasıl duzeltıcem ?

tarxhn

tarxhn

Üye
ayarlardan gece modunu acarsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.fakat bende c6 kullanıyorum bende kamera sorunu yoq şimdilik maşallah sanki daha iyi oldu belle

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gece modunda kasıyor net çekmiyor kameraya gir a yazan yere gir özel var ona bas pozlama telafisini istedigin aydınlıga ayarla böyle kameraya girip özeli cektiginde o aydınlıkta çeker istersen varsayılan ayarda yapabilirsin kameraya her girdiginde öyle olur ;)

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi
gece modunda kasıyor net çekmiyor kameraya gir a yazan yere gir özel var ona bas pozlama telafisini istedigin aydınlıga ayarla böyle kameraya girip özeli cektiginde o aydınlıkta çeker istersen varsayılan ayarda yapabilirsin kameraya her girdiginde öyle olur ;)

Kardeşim benım video da sorunum var siyah çekiyor çok o aydınlatma yani pozlama ise karımcalaştırma yapıyor hafiften hiç anna da böyle sorun yoktu ya :(((

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
onunda çözümü var dostum sıkıntı yapma A'ya bas yine zayıf ışık modunu seç annadaki gibi cekiyor ;)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Benimkinde sorun yok sanırım.

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede ole sorun yok tekrar güncelle bnce

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sanırım bu herkeste var dikkatinizi çekmedi hd video çekerken video çekerken kasma yapması yüzünden nokıa ufak bi kalite düşüklüğü yapmış olabilir..

SilentOne

SilentOne

Üye
yoo bnde hiç kasma yapmıyordu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
class 10 kullanıyorsan yapmaz tabi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sanırım bu herkeste var dikkatinizi çekmedi hd video çekerken video çekerken kasma yapması yüzünden nokıa ufak bi kalite düşüklüğü yapmış olabilir..

o hafiza kartının hızlı okuyamamasından hd video cekımınde sdhc kart olmalı orjınal sd kartı varken bendede kasma yapıyordu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende onu dedm zaten :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
iyi de şimdi milletin class 4 kartı 720p hd video kaydında takılacak diye benim çekim kalitemi mi düşürecekler ?
hiç sanmıyorum böyle birşey yapacaklarını
benzer bir durum varsa bile bu niyetle yapmamışlardır bir driver sorunu olabilir belle ile ilgili

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ôyle birşey yapmaz dedigın gibi arkadaşım ama hd video çekımlerde sdhc kart gerektırebilır diyordu nokia

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bunun için bir not ekler oraya 720p çekimin yanına "bu kalite için en az class 6 kart kullanılması önerilmektedir" diye
yoksa kaliteyi bu amaçla düşürmek mantığa aykırı ve saçma birşey olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen çok saçma olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokıa bu valla pek mantık beklenmez arkadaşlar benimki sadece tahmin emin ol bu forum haricinde telefonu kullananlar class 10'un ne oldugunu bilmiyorum vatan bilgisayardaki satış elemanı bile bilmiyordu telefoncular bile kimse bilmiyor yani nokıanın gözünde hiç gibi herkesin normal kart kullandıgını düşünüyor ve kendi kartıda hızlı yazmadıgı için kasma yapıyor belki böyle bişey düşünmüş olabilir ya da yazılımsal bi hata var sonucta bellenin daha çiçegi burnunda çözülebilecek bişey packlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...